Zadovoljna.si
Meghan Markle in princ Harry-3

Kraljevo

Vsi se pritožujejo nad zahtevno, nerazumno in posesivno ženo princa Harryja

J.V.
25. 05. 2022 08.10
1

V preteklosti so se že večkrat pojavila namigovanja, da naj bi bila Meghan Markle kot delodajalka zelo arogantna in da je lahko sodelovanje z njo zelo naporno. Sama je to sicer vedno zanikala, zdaj pa se je spet zapletlo s kadri v njunem v produkcijskem podjetju Archewell. Je to znak, da so bile govorice resnične?

Kot poročajo številni tuji mediji, je bila strokovnjakinja za odnose z javnostmi Toya Holness zaupanja vredna oseba, ki je sodelovala z nekdanjim kraljevim parom. Zdaj pa naj bi se odločila zapustiti svoja delodajalca in hitro so se pojavila vprašanja, ali je razlog za to Meghan Markle

Holnessova je v preteklih letih s strani spremljala vse javne dogodke nekdanjega kraljevega para. Par jo je zaposlil kmalu po odhodu iz palače, zadolžena pa je bila za odnose z javnostmi in mediji. Specializirana je za krizni PR, ki sta ga Meghan in princ Harry potrebovala po slavnem 'megxitu'. 

Meghan Markle strastno poljubila svojega moža
Preberi še
Meghan Markle strastno poljubila svojega moža

Spomnimo, samo lani sta podjetje Archewell zapustili še dve osebi. Poleg tega je marca lani odstopil kuharski mojster slavnega para, razkrilo pa se je, da ima preveč dolgov. Seznam odhodov delavcev Meghan in Harryja je vsekakor dolg, Toya pa je dvanajsta na spisku tistih, ki so se odločili, da imajo dovolj. 

Vse se je začelo že v palači leta 2018, ko je odstopila sekretarka Katrina McKeever, ki jo je kraljica dodelila Meghan. Le dva meseca pozneje jo je zapustila njena druga tajnica Melissa Toubati, sledilo pa je tudi veliko pritožb na račun domnevno zelo zahtevne, nerazumne, razvajene in posesivne žene princa Harryja.

Meghan Markle in princ Harry
Meghan Markle in princ HarryFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399