Zahteva Meghan Markle vas bo pustila odprtih ust

M. A.
22.07.2021, 5:45
3
Zdi se, da je med britansko kraljevo družino in nekdanjo ameriško igralko Meghan Markle od nekdaj vladal napet odnos, ta pa je seveda dosegel vrelišče, ko je princ Harry zaradi svoje žene opustil svoje kraljeve nazive in dolžnosti ter si nov dom poiskal v Združenih državah Amerike. Prav tam je pred nekaj tedni na svet prijokala njegova hči Lilibet Diana, prvi kraljevi otrok, rojen v ZDA, njena mamica pa se že zdaj boji, da bi bila zaradi velike razdalje malčica prezrta. Zdaj naj bi od kraljice zahtevala, da se udeleži Lilibetinega krsta.

Čeprav sta Meghan Markle in princ Harry od nekdaj poudarjala, da jima je najpomembnejša zasebnost in da želita, da njuna otroka odraščata v normalnem okolju, kjer ne bosta vsakodnevno tarči medijev, se po poročanju britanskih medijev Meghan zdaj boji, da bi bila njuna novorojenka prezrta in pozabljena od britanske kraljeve družine. Njen strah naj bi se začel potrjevati, ko je ugotovila, da njena hči več kot mesec dni po rojstvu na uradni spletni strani Buckinghamske palače še vedno ni navedena kot ena izmed možnih naslednic britanske kraljice Elizabete II. Trenutno je Lilibet Diana na osmem mestu, tik pred njo sta njen oče in dve leti starejši brat.

PREBERI ŠE
Takšna bo Lilibet, hči Harryja in Meghan

Daniela Elser, ena izmed britanskih novinark, ki se ukvarja z medosebnimi odnosi članov britanske kraljeve družine, je tako zapisala, da bo malčica še dodatno zaostrila odnos med člani kraljeve družine, ki strogo sledijo okostenelim pravilom, ki veljajo že stoletja, in Lilibetino matično družino, ki poskuša v Ameriki najti svoj prostor pod soncem. "Preprosto ni možno, da bi se britanski kraljevi družini zgodilo, da so Lilibet pozabili dodati na spletno stran. In to šest tednov! To je bilo zanalašč," je prepričana Elserjeva, ki je dodala še, da naj bi vse, kar se dogaja okrog Harryja in Meghan, močno bremenilo kraljico. 

"Leto 1992 od nekdaj velja za njeno najslabše v njenem vladanju, saj sta se ločila dva od njenih otrok, princesa Diana je razkrila svoje težave v zakonu, zagorel je del njenega gradu in še in še, a leto 2021 mu že zdaj sledi tesno za petami," je prepričana, za to pa naj bi bila kriva prav Meghan in Harry. Po virih, ki so blizu nekdanji vojvodinji Sussekški, naj bi zdaj Meghan zahtevala, da se Lilibetinega krsta udeleži tudi kraljica. Za zdaj sicer še ni znano, kdaj krst bo in ali ga nameravata izpeljati v Ameriki ali Angliji, je pa bil Lilibetin starejši brat Archie krščen točno dva meseca po rojstvu, kar bi lahko pomenilo, da bo Lilibet krščena 4. avgusta, prav na 40. rojstni dan svoje mame.

Zgodbo Harryja in Meghan pa si lahko v dveh dokumentarnih filmih še vedno ogledate tudi na VOYO. Najdete ju TUKAJ.

Meghan Markle naj bi se bala, da bo kraljeva družina pozabila na njeno hčer, zato bojda zahteva, da se kraljica Elizabeta II. osebno udeleži njenega krsta.
Meghan Markle naj bi se bala, da bo kraljeva družina pozabila na njeno hčer, zato bojda zahteva, da se kraljica Elizabeta II. osebno udeleži njenega krsta.FOTO: Profimedia