Zadovoljna.si
Venerine luknjice-2

Lepota

Imate dve 'luknjici'? Bodite srečne!

Zadovoljna.si
02. 01. 2018 08.43
10

Pri ženskah 'luknjici' na ledvenem delu imenujemo Venerini jamici in za mnoge moške pomenita seksi in erotični 'dodatek', zato ni prav nič čudnega, da si jih želijo številne ženske. In če jim jih ni podarila mati narava, jim jih lahko lepotni kirurg.

Pri nekaterih sta 'jamici' bolj vidni, pri drugih manj, pri tretjih jih sploh ni videti. In prav slednje vedno bolj pogosto obiskujejo lepotne kirurge in mastno plačujejo, da bi bile njihove Venerine jamice vidne. Lepotna operacija, pri kateri ustvarijo 'čudežni luknjici', naj bi trajala približno dve uri.

Plastični kirurg dr. Mike Comins je za Telegraph izjavil, da vse več deklet želi 'Barbie hrbet' z jamicama. »Spodnji del hrbta je od nekdaj eden najbolj erotičnih delov ženskega telesa, in zdi se mi v redu, da so ženske to ugotovile. Globalno gledano, v estetski kirurgiji razcvet doživljajo operacije zadnjice in spodnji del hrbta je pri tem pomemben,« je dejal. Oblikovanje spodnjega dela hrbta pri ženskah daje videz 'lutkastega' telesa. Kirurg luknjici ustvari s pomočjo odstranjevanja maščobnega tkiva in jamici oblikuje v najbolj zaželeno 'V'-obliko. Ta poseg je priljubljen predvsem čez lužo.

Jamici sta po mnenju številnih indikatorja dobrega zdravja in cirkulacije posameznika, saj sta običajno bolje vidni pri osebah z nižjim odstotkom telesne maščobe, a vitkost ni nujno vedno pogoj, da sta jamici opazni. Gre za prirojeno posebnost. Čeprav lahko s prehrano in treningi vplivamo na obliko svojega telesa, optično širino ramen, bokov itd., na jamici pravzaprav nimamo vpliva.

So pa strokovnjaki ugotovili, da osebe z jamicama na ledvenem predelu lažje in pogosteje doživljajo orgazme, razlog naj bi bil, da imajo osebe z jamicama boljše prekrvavljeno medenico. Če imate torej Venerini jamici – bodite vesele!

Venerine luknjice-1
Venerine luknjice-1FOTO: Shutterstock

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493