Zadovoljna.si
Eyeliner

Lepota

Tako bo črta z eyelinerjem vedno popolna

Ana Mikolič, J.V.
28. 12. 2022 05.00
0

Črta z eyelinerjem je zagotovo eden naših najljubših videzov, ko le ne bi imele toliko preglavic pri njenem ustvarjanju. Prvi korak do popolne črte pa je zagotovo izbira pravega eyelinerja. Izbirate lahko med svinčnikom, gelom in tekočim eyelinerjem, in če ste začetnice, je najbolje, da preizkusite vse tri, da ugotovite, s katerim je nanašanje najlažje.

Čeprav se je prvič pojavilo v 60. letih prejšnjega stoletja, črtalo za oči še danes sodi med najbolj priljubljene kozmetične izdelke in je nepogrešljivo pri ustvarjanju tako večernih kot dnevnih videzov. Ne samo, da je videti impresivno, ampak lahko tudi izboljša obliko oči, tako da jih podaljša in odpre. Najboljše od vsega pa je, da ko enkrat osvojite ustvarjanje črte, boste za njo potrebovale le nekaj sekund!

Obstaja več vrst eyelinerja, če ste začetnice, pa vam svetujemo, da najprej uporabite svinčnik. Zakaj? Ker je nanos z njim najlažji, omogoča največ nadzora in je odlično izhodišče za začetnice s črtalom za oči. Gladek svinčnik zlahka drsi, ne vleče in je bolj prizanesljiv s tresočimi rokami kot tekoči ali gel. Kako do popolne črte, pa si poglejte v videoposnetku!

Kako osenčiti obraz? (VIDEO)
Preberi še
Kako osenčiti obraz? (VIDEO)
Tutorial za preprost poletni mejkap
Preberi še
Tutorial za preprost poletni mejkap

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413