Zadovoljna.si
Parfum - 3

Lepota

Kako vas opisuje vaš najljubši vonj?

zadovoljna.si
14. 02. 2018 07.41
0

Ali ste vedele, da vas vonj parfuma, ki ste ga izbrale, lahko skoraj popolnoma opiše? Z vonjem ustvarimo določen vtis pri ljudeh, ki nas obkrožajo in medtem ko podobe sčasoma zbledijo, vonj še dolgo ostane v spominu. Pravilno izbrane dišave nas naredijo privlačne, očarljive, zapeljive in bolj samozavestne ter vplivajo ne samo na naše razpoloženje, ampak velikokrat tudi na mnenje, ki si ga ljudje vsak dan ustvarjajo o nas. Na vonje zelo pogosto gledamo kot na nekaj ekskluzivnega in zelo verjetno je, da se naš okus razlikuje od okusa naših prijateljev ali znancev. Nekaterim so všeč močni in sladki vonji, drugi imajo raje nevsiljive in nežne vonjave. V vsakem primeru bi moral biti parfum naša mala projekcija, osebna nota, ki bo dobro opisala del naše osebnosti.

Parfum - 3
Parfum - 3FOTO: iStock

Pridih svežine

V primeru, da se večinoma odločate za citruse in sveže note, se domneva, da ste svobodnega duha, imate rade svetle in naravne tone, rade se podajajte na sprehode po dišečih gozdovih, pozimi pa uživate v pogledu na zasneženo pokrajino in znate biti sproščeni v vsakdanjih situacijah. Za vas bo idealna dišava znanega italijanskega tandema Dolce&Gabbana, dišava, v kateri prevladuje sveža sicilijanska limona in ki je pogosto opisana kot „avra mediteranske lepote”.

Parfum - 2
Parfum - 2 FOTO: iStock

Cvetlični vonj

Cvetne dišave ponavadi izbirajo nežne in romantične duše, ki se rade spogledujejo. Njihove note so močne in globoke, tako kot so edinstvene note dišave Gucci, ki vas zapelje z mešanico bogate tuberoze, nežnega jasmina in ekskluzivne cvetice. Gucci Bloom bo pohajkovanje po mestu v trenutku spremenil v sprehod po barvitem in raznolikem vrtu, polnem zelenja in najrazličnejšega cvetja.

Sadni vonj

Sladki sadni vonji so zelo drzni in močni ter spodbujajo zabavo in izvirnost, izbirajo pa jih večinoma strastne ženske, zaljubljene v življenje. Idealna izbira, ki vas bo razvajala, je zagotovo osupljiva kombinacija čutnih cvetlic in opojnega sadja. Najdemo jo v dveh brezčasnih dišavah – Hugo Boss in Paco Rabanne. Prepustite se njegovi domišljiji in zagotovo boste spoznali skrivnosti zapeljevanja.

Vonj po Orientu

To zagotovo niso vonji za sramežljive ženske, temveč za tiste, ki rade pritegnejo pozornost. Začinjene note so seksi, skrivnostne in zelo intenzivne, rade pa jih izbirajo močne, edinstvene, nevarne in posebne ženske. Zato je orientalski cvetlični vonj dišave Bruno Banani popoln za vse ženske, ki dajete prednost resnični originalnosti, začinjeni s ščepcem ekstravagance in s kapljico izzivalnosti.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478