Zadovoljna.si
Ob vonju eteričnega olja se boste sprostili in pozabili na vsakodnevni stres.

Koža

Ženske, pozor!

N.J.
20. 03. 2018 15.19
0

Lepota ni v pretiravanju. In tudi ne v tem, da je česa premalo. Ključ do lepote je v tem, da je vsega 'ravno prav'. In prav to zajema švedska beseda, ki jo velja shraniti v svoj spomin: »Lagom«.

Če želimo biti srečni, moramo v življenju vedno iskati pravo mero in pomembno je, da si vsak dan vzamete nekaj časa samo zase.
Če želimo biti srečni, moramo v življenju vedno iskati pravo mero in pomembno je, da si vsak dan vzamete nekaj časa samo zase.FOTO: iStock

Rade delate? Super. A če je dela preveč, to vpliva na počutje in telo. Zato ohranite zdravo mero. Zabava? Tudi to mora biti. Seveda ne preveč, da ne boste izčrpane, pa niti premalo, saj brez zabave enostavno ne gre. Imate rade blišč? Odlično. Ampak tudi tega mora biti ravno prav; če ga je preveč, zakriva bistvo, če ga je premalo, pa se zavijamo v dolgočasje. Ne glede na to, kaj počnete, imejte v mislih le eno: Lagom!

Skandinavci sodijo v sam vrh, ko gre za zadovoljstvo prebivalstva. In veste, zakaj? Ker je pri njih vsega ravno prav.
Skandinavci sodijo v sam vrh, ko gre za zadovoljstvo prebivalstva. In veste, zakaj? Ker je pri njih vsega ravno prav. FOTO:

Že več raziskav je dokazalo, da Skandinavci sodijo v sam vrh, ko gre za zadovoljstvo prebivalstva. In veste, zakaj? Ker je pri njih vsega ravno prav in tako skorajda ni Šveda, ki ne bi poznal besede 'lagom', ki pomeni prav to – ravno prav. Če želimo biti srečni, moramo v življenju vedno iskati pravo mero in pomembno je, da si vsak dan vzamete nekaj časa samo zase. Vzemite si čas za sprehod, vzemite si čas za nekaj vaj za moč, da okrepite svoje telo, lahko pa se za nekaj časa zaprete v kopalnico in izkažete čast svojemu telesu, ki vam omogoča, da počnete vse, kar si želite.

Sproščujoča kopel

Vzemite za pest grobe morske soli. Dodajte nekaj kapljic priljubljenega eteričnega olja. Vzemite še za pest suhe ovsene kaše in jo kar v mlinčku zmeljite v prah. Vse skupaj dobro premešajte. Stresite nekaj mešanice v kad, napolnjeno z ravno prav toplo vodo, lezite vanjo in si spočijte. Ob vonju eteričnega olja se boste sprostile in pozabile na vsakodnevni stres, oves bo kožo primerno negoval, saj je odličen za nego suhe kože in kože, nagnjene k ekcemom, sol pa bo kožo očistila in zmehčala.

Ob vonju eteričnega olja se boste sprostili in pozabili na vsakodnevni stres.
Ob vonju eteričnega olja se boste sprostili in pozabili na vsakodnevni stres.FOTO: iStock

Za sprostitev in harmonijo vašega telesa in duha poskrbite tudi z uporabo Barnängen gela ali kreme za tuširanje, ki vsebuje vse potrebne negovalne sestavine ter obenem sprošča in neguje kožo. Z negovalnim losjonom za telo boste kožo ogrnile v negovalni plašč in jo zaščitile pred izgubo vlage, tako da bo na dotik svilnata in nežna. S hranilnim losjonom Barnängen bo vaša koža nežna, nahranjena in še bolj napeta. Če imate občutljivo kožo, pa lahko uporabite linijo Barnängen Sensitive in tako poskrbite, da bo še tako občutljiva koža primerno negovana in zaščitena pred negativnimi vplivi.

Izdelki Barnängen vsebujejo sestavine z nordijskim pridihom: nežne arome spominjajo na lahkotno naravo, uporabljene rastline, kot so divja nordijska robida, breza in bezeg ter hranilne sestavine, oves in morska sol, pa v kombinaciji s posebnimi formulami ponujajo telesu vse, kar rabi. Zakaj bi izumljali svoje recepte, če so izjemne formule že odkrite?

Sponzorirana vsebina

Izdelki Barnängen vsebujejo sestavine z nordijskim pridihom.
Izdelki Barnängen vsebujejo sestavine z nordijskim pridihom.FOTO:
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493