Zadovoljna.si
Z botoksom nad gube in potenje!

Novice

Triki zvezdnic na rdeči preprogi

K.B.
17. 12. 2009 18.45
1

Bi rade ustvarile videz popolne zvezdnice z rdeče preproge? Preberite naslednje nasvete, ki jih upoštevajo tudi najlepše!

Na rdeči preprogi morajo biti zvezdnice popolne od glave do pet.
Na rdeči preprogi morajo biti zvezdnice popolne od glave do pet.FOTO: iStockphoto

Na lase sredstvo za škrobljenje perila
Vsaka zvezdnica si želi, da je na ta veličasten večer, ko se sprehodi po rdeči preprogi, njena pričeska popolna, saj predstavlja okvir obraza in poudari lepoto. Nihče ni popoln in tudi zvezdnice ne, za dosego takšnega videza pa uporabljajo veliko trikov. Kot prvo velja pravilo, da si na ta 'veliki' večer ne operejo las, saj bi bili preveč suhi in brez sijaja. To storijo dan prej, saj jih je na ta način veliko lažje oblikovati in doseči sijoč videz. Da bi ukrotile štrleče lase, pa pogosto uporabijo tudi  sredstvo za škrobljenje perila.

S kremo za hemoroide proti vrečkam pod očmi!
Nobena zvezdnica se ne želi sprehoditi po rdeči preprogi z rdečimi in vnetimi očmi. Toda zaradi udeleževanja mnogih zabav in neprespanih noči pred samo prireditvijo, oči trpijo in morda niso videti najbolj spočite. Za svež videz mnogi uporabljajo kapljice za oči, še bolj razširjena pa je krema, ki se sicer uporablja za hemoroide. Namenjena je zmanjšanju vnetij na različnih predelih telesa. Deluje tako, da zoža krvne žile in zmanjša videz otečenih oči. Vrečke pod očmi tako izginejo in zvezdnice so videti, kot da bi pravkar odspale lepotni spanec. Sicer tovrstna krema ni priporočljiva za uporabo okoli oči, pri zvezdnicah pa je zelo priljubljena.

Nad potenje z botoksom!
Prelestne obleke, ki jih nosijo zvezde na zvezdniških prireditvah, morajo biti popolne. Prav tako se morajo popolnoma prilegati. Nikakor pa ne pride v poštev, da bi morda bilo zaslediti kakšen madež, kaj šele kolobarje pod pazduho, ki so posledica potenja pod sojem žarometov. Da bi se lepotice temu izognile, se mnoge zatečejo k botoksu. Tokrat mesto vbrizga ni obraz, temveč kar pazduha. Učinek je sicer enak kot denimo na čelu. Paralizira žleze znojnice, odgovorne za intenzivno znojenje, tako se zvezdnice ne potijo niti v najbolj vročih poletnih dneh. Uporabljajo pa ga tudi pri ljudeh, ki trpijo za hiperhidrozo, bolezen, ki povzroča pretirano znojenje.

Z botoksom nad gube in potenje!
Z botoksom nad gube in potenje!FOTO: iStockphoto

Lepilni trak in piščančja prsa
Zvezdnice na prsih pogosto uporabljajo obojestranski lepilni trak, ki poskrbi, da pri odprti obleki nič ne pokuka ven. Za dosego takšnega cilja je na voljo več sredstev, toda vsi delujejo na enak princip. Tako se tiste, ki se odločijo za zelo odprte obleke brez nedrčka, cele polepijo. Če želijo večje oprsje, si pod obleko dajo kožno obarvana, tako imenovana plastična 'piščančja prsa', in s tem dodajo košarico ali dve.

S trakom do trebušnih mišic!
Za vitek pas ženske rade posežejo po korzetu ali po različnih trakovih, ki stisnejo pas. S tem skrijejo kakšen odvečen kilogramček, ki je v tesno oprijetih oblekah hitro viden. Nekatere si celo nadenejo posebne trakove, ki dajejo videz izoblikovanih trebušnih misic.

Z 'airbrush' pištolo do izklesanega telesa!
Kadar zvezdnicam zmanjka časa za telovadbo, si izjemna telesa lahko zagotovijo s pomočjo 'airbrush' pištole za nanašanje barve. S tem pripomočkom zelo natančno naredijo videz popolno definiranega telesa. Uporabljajo različne barve in s tem ustvarjajo sence ter učinek izklesane postave. Tovrstni postopek bi se pravzaprav lahko primerjal z delom slikarja, kot je bil denimo Michelangelo, ki je naslikal mišičaste junake.

Z vazelinom do lažjega smehljanja
Na tovrstnih dogodkih si morajo zvezdnice nadeti širok nasmeh in v takem položaju ostati ves večer. To ni vedno lahko in za dosego popolnega nasmeha si v notranjost ust pogosto nanesejo majhno količino vazelina. Na ta način se lažje smehljajo, ustnice pa so videti mehkejše in bolj gladke.

Vazelin pomaga pri smehljanju!
Vazelin pomaga pri smehljanju!FOTO: iStockphoto

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493