Zadovoljna.si
Mejkap

Ličila

Preizkusili smo priljubljeni TikTok trend, to je rezultat (VIDEO)

Ana Mikolič
14. 09. 2022 05.00
0

Če ste tudi same navdušene uporabnice trenutno najbolj priljubljenega družbenega omrežja na svetu, potem ste v zadnjih mesecih zagotovo že zasledile trend tribarvnega nanašanja senčil na veke, ki je obnorel lepotne navdušenke po vsem svetu. Razlog za to je dejstvo, da gre za tehniko, ki jo lahko obvlada prav vsaka!

Preizkusile smo trend senčenja oči, ki naj bi bil predvsem hitrejši za nanašanje senčil, obenem pa z njegovo pomočjo lahko tudi tiste najmanj spretne sam ustvarijo prekrasen zadimljen mejkap videz. 

V videoposnetku lahko vidite, da sem na eno veko nanesla senčila po trendu, na drugo pa tako, kot po navadi senčim. Čeprav ima TikTok trend kar nekaj dobrih lastnosti in lahko razumem, zakaj je požel takšno navdušenje, pa sem na koncu spoznala, da je klasično senčenje zame osebno še vedno boljše, pa čeprav traja dalj časa. Tudi sam prehod je veliko lepši. 

Če boste tudi same doma preizkusile priljubljeni mejkap trend, vam svetujem, da najprej nanesete najtemnejšo senčko na zunanji del veke. Nadaljujete z malenkost svetlejšo senčko, ki je v podobnem odtenku kot prejšnja, in v nadaljevanju dodajte še prehodno barvo, ki jo ponavadi uporabljamo prvo za lep prehod. Za konec dodajte še svetlečo barvo v notranji kot očesa, sama po navadi uporabim zlato, 'rose gold' ali pa srebrno. Previdno in počasi vse odtenke zabrišite in pomešajte in to je to.

Tutorial za večerni mejkap v zlati barvi
Preberi še
Tutorial za večerni mejkap v zlati barvi
Trik, kako prekriti mozolj, vas bo navdušil
Preberi še
Trik, kako prekriti mozolj, vas bo navdušil
Kako nanesti umetne trepalnice?
Preberi še
Kako nanesti umetne trepalnice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375