Zadovoljna.si
Marmornati nohti-2

Lepota

Marmornati nohti bodo trend pomladi

J.V.
19. 03. 2021 07.36
0

Marmorni vzorec na nohtih je bil velik lepotni hit že pred nekaj leti, to sezono pa se vrača. Po napovedih lepotnih strokovnjakov bo manikira z marmornatim vzorcem eden najbolj vročih trendov to pomlad.

Ljubiteljice trendovskih nohtov namreč že nekaj časa navdušuje tako imenovana marmornata manikira, ki ni nov trend na področju lakiranja nohtov. Gre za tehniko, ki je bila priljubljena že pred časom in pri kateri s pomočjo treh različnih odtenkov laka ustvarimo marmornati vzorec. Na prvi pogled poslikava morda deluje kot prava umetnina in nekaj, kar lahko nastane le izpod rok izkušene kozmetičarke, a v resnici ni tako zahteva in z malo vaje jo lahko ustvarite tudi same doma. 

3 barve nohtov, ki bodo priljubljene to pomlad
Preberi še
3 barve nohtov, ki bodo priljubljene to pomlad

Kaj potrebujete?

– različne barve laka (še posebej lepi so zemeljski toni, kot so bež, rjava ali siva)

– bel lak za nohte

– trajni lak

– odstranjevalec laka za nohte

– bombažne blazinice

– zobotrebce

– kozarec mlačne vode

Postopek

Na nohte nanesite plast belega laka, ki bo služil kot podlaga, na kateri boste ustvarile marmornati vzorec. Najprej nanesite en sloj, počakajte nekaj sekund, nato nanesite drugega, potem pa počakajte toliko časa, da se bel lak popolnoma posuši. 

V drugem koraku boste potrebovale kozarec mlačne vode. Temperatura vode ne sme biti višja od sobne temperature. V vodo po kapljicah dodajte vse barve laka. Tako bo na površini vode več plasti različnih barv laka za nohte. 

To bosta najbolj priljubljeni barvi nohtov letos
Preberi še
To bosta najbolj priljubljeni barvi nohtov letos

V tretjem koraku boste z zobotrebcem po površini vode med vsemi plastmi lakov naredile marmornati vzorec. Če se lak prilepi na zobotrebec, je voda bodisi premrzla ali pa se je že posušil. Takoj ko na površini vode zagledate marmornat vzorec, potopite noht v vodo, počakajte trenutek in ga nato izvlecite. Odvečno barvo laka okoli nohta odstranite z odstranjevalcem s pomočjo vatiranih palčk za ušesa, v najboljšem primeru pa bi moral noht krasiti prekrasen marmornati vzorec. Da bi čim dlje ostali na nohtih, nohte z doseženim marmornatim vzorcem premažite s prozornim lakom.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493