Zadovoljna.si
prava oblačila za velike prsi, moda

Lepota

Izum Srba navdušil ženske po celem svetu!

J.V.
17. 01. 2018 07.53
14

Nekdanji študent inženirstva trdi, da je izumil modrček, ki ga je treba nositi 5 minut trikrat na dan in sedem dni zapored, rezultat pa bodo za košarico večje prsi.

prava oblačila za velike prsi, moda
prava oblačila za velike prsi, modaFOTO: iStockphoto

33-letni Milan Milić je nekdanji srbski študent inženirstva, ki trdi, da je uresničil največjo željo številnih pripadnic nežnejšega spola. Vsaj tistih, ki že vse življenje sanjajo o večjem oprsju. Milić naj bi namreč izumil modrček, ki trajno povečuje prsi, rezultati pa naj bi bili vidni že po 7 dneh. Njegov modrček naj bi vplival na krvni pretok v prsih, zaradi katerih naj bi se te povečale za kar eno košarico in bile bolj čvrste.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Idejo je dobil, ko je poslušal svoje dekle, ki se je ves čas pritoževalo nad svojim oprsjem, a ni želelo pod nož. Po dveh letih raziskovanja je našel rešitev. »To je naravni proces, ki pospešuje cirkulacijo krvi, ki hrani prsi,« pravi Milić in dodaja, da je modrček uspešno prestal 14 testiranj na ženskah s celega sveta. Poimenoval ga je E-bra, modrček pa stane 166 evrov in je dostopen prek spleta.

»Priporočljivo ga je nositi vsaj 5 minut trikrat na dan in sedem dni zapored. Modrček je na voljo v različnih barvah in velikostih.« Prva ga je preizkusila prav njegova punca, ki je bila presrečna, da so se ji prsi tako hitro povečale.

Kaj pa o tem mislijo lepotni kirurgi?

Modrček je na igralki Sabrini Molinar preizkusil tudi lepotni kirurg Michael Salzheaur s Floride. Njene prsi je izmeril pred in po nošenju, na koncu pa potrdil, da so se te povečale za eno košarico. Drugačno mnenje o njem pa ima priznani hrvaški kirurg dr. Nikola Milojević, ki ga v Veliki Britaniji poznajo kot 'kralja botoksa'. »Prsi ni mogoče povečati na takšen način. To ni ničesar novega, saj gre za koncept, ki se je pojavil že pred 10 leti pod imenom Brava in so ga zelo hitro opustili. Učinek je kratkoročen, saj prsi od nošenja modrčka otečejo in učinek hitro popusti.«

Da bi dokazali njegovo učinkovitost, bi ga morali testirati na več tisoč ženskah in ne le na 14. 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493