Zadovoljna.si
Jessica Alba - naslovna

Koža

Tega o njej niste vedeli!

J.V.
13. 03. 2018 08.02
0

Glajenje gubic in brazgotin, zdravljenje aken, odpravljanje pigmentacije, spodbujanje nastajanja kolagena in sijoč videz kože. To je le nekaj razlogov, zakaj vedno več hollywoodskih zvezdnic prisega na novo, revolucionarno nego kože. Lepotni tretma temelji na uporabi neinvazivne svetlobne terapije, v katero niso vpleteni polnilci in druge kemične sestavine, nad njim pa se je navdušila tudi Jessica Alba. Po njegovi uporabi je koža bolj sveža, sijoča in mladostna.

Nad lepotnim tretmajem in njegovimi učinki se je navdušila tudi Jessica Alba.
Nad lepotnim tretmajem in njegovimi učinki se je navdušila tudi Jessica Alba.FOTO: Profimedia

Organski kozmetični izdelki iz čebeljega strupa so že nekaj časa lepotni 'must have' vsake ženske, ki si želijo sijočo in zdravo kožo. In z novo, revolucionarno nego lahko sedaj vsaka pripadnica nežnejšega spola v kozmetičnem salonu Sunny Studio izkusi najprestižnejši izdelek kozmetike Heaven by Deborah Mitchell – masko s čebeljim strupom Gold bee venom in novo kremo Prism Age Defiance v kombinaciji z 3D LED PHOTON THERAPY masko. Ta je odlična rešitev za vse, ki ste se do sedaj neuspešno borile z aknami, rdečico, gubicami ali temnimi madeži.

Kako tretma deluje?

Povsem varen in neinvaziven lepotni postopek z uporabo LED svetlobe stimulira naše celice, v katerih se pričnejo obnovitveni procesi, ki pomlajujejo kožo. S spodbujanjem aktivnosti celic se poveča proizvajanje kolagena, upočasni se aktivnost encimov, ki so odgovorni za razgradnjo kolagena in zaradi katerih se koža stara in izgublja elastičnost. LED svetloba med drugim pospeši tudi nastajanje novih celic, zaradi česar pride do hitrejše regeneracije in svežega videza kože. Skupaj s posebno masažno tehniko in najbolj potentnimi organskimi izdelki Heaven je svetlobna terapija ena od najbolj učinkovitih neg obraza pri nas, zato nas ne preseneča, da se je nad njo med drugim navdušila tudi Jessica Alba.

Skupaj s posebno masažno tehniko in najbolj potentnimi organskimi izdelki Heaven je svetlobna terapija ena izmed najbolj učinkovitih neg obraza pri nas.
Skupaj s posebno masažno tehniko in najbolj potentnimi organskimi izdelki Heaven je svetlobna terapija ena izmed najbolj učinkovitih neg obraza pri nas.FOTO:

Za katere vrste kože je primerna?

Poleg tega, da je LED svetloba učinkovita in povsem varna, ima tudi učinek na zmanjševanje bolečine in globoko sproščanje. Medtem ko je lepotni tretma primeren za vse tipe kože, pa ni primeren za nosečnice in osebe, ki imajo epilepsijo. LED svetloba hladna, saj uporablja različne spektre svetlobe in ne uporabi toplote, da bi aktivirala biokemične procese obnavljanja kože. Različni spektri svetlobe imajo na kožo različne učinke:

Glavni učinki rdeče svetlobe so zmanjševanje drobnih linij in gubic, obnova poškodovane kože, zmanjša se velikost kožnih por, ključen učinek pa je povečana celična aktivnost in posledično spodbujeno nastajanje kolagena, zaradi katerega je koža bolj napeta. Poleg tega, da deluje proti staranju in je primerna za vse z občutljivo kožo, deluje tudi kot antioksidant, ki zmanjša poškodbe zaradi pospešene cirkulacije.

Povsem varen in neinvaziven lepotni postopek z uporabo LED svetlobe stimulira naše celice, v katerih se pričnejo obnovitveni procesi, ki pomlajujejo kožo.
Povsem varen in neinvaziven lepotni postopek z uporabo LED svetlobe stimulira naše celice, v katerih se pričnejo obnovitveni procesi, ki pomlajujejo kožo. FOTO:

Modra svetloba ima hiter protivneten učinek pri koži z aknami, katere videz lahko izboljša v zelo kratkem času ter pomirja pretirano občutljivo kožo.

Vijolična svetloba je kombinacija rdeče in modre svetlobe in je posebej učinkovita pri odpravljanju brazgotin zaradi aken ali drugih vzrokov, saj obnavlja kožo in spodbudi regeneracijo kožnih celic, izboljša pigmentiranost kože, spodbuja prekrvavitev in limfno drenažo v koži.

Zelena svetloba pomirja kožo, posvetli hiperpigmentacije na področju mozoljev in s tem izenači ten kože. Poleg pomirjujočega učinka ima zelena svetloba tudi protivneten učinek na površini kože, zmanjšuje razširjene kapilare, povešeno kožo na predelu okoli oči, hiperpigmentacije in sončne pege. Ta svetloba deluje sproščujoče na celo telo. 

Bela svetloba prodre globoko v kožo in preprečuje prezgodnje staranje ter povešenost kože. Zmanjšuje tudi popokanost kapilar in pomirja kožo.

Zelenomodra svetloba revitalizira kožo in naredi pusto kožo bolj svežo in sijočo.

Medtem ko se vse zavedamo, da brez obiska frizerskega salona ne gre, če želimo imeti urejeno frizuro in negovane lase, so obiski kozmetičnega salona za marsikatero pripadnico nežnejšega spola še vedno nekaj nepoznanega. Dejstvo je, da bi morala vsaka več časa in pozornosti posvetiti negi kože, ki je naš največji organ. Zato si vzemite čas zase in koži privoščite razvajanje, ki si ga tako močno zasluži. V kozmetičnem salonu Sunny Studio bodo s pomočjo lepotnega postopka z LED svetlobo poskrbeli, da bo vaša koža sveža, sijoča in bolj mladostna kot kdaj koli prej.

Sponzorirana vsebina

Glavni učinki rdeče svetlobe so zmanjševanje drobnih linij in gubic, obnova poškodovane kože, zmanjša se velikost kožnih por, ključen učinek pa je povečana celična aktivnost in posledično spodbujeno nastajanje kolagena.
Glavni učinki rdeče svetlobe so zmanjševanje drobnih linij in gubic, obnova poškodovane kože, zmanjša se velikost kožnih por, ključen učinek pa je povečana celična aktivnost in posledično spodbujeno nastajanje kolagena.FOTO:
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493