Zadovoljna.si
Korejke - naslovna

Lepota

Neverjetni lepotni trik, ki smo ga ukradle Korejkam

J.V./Ma.K.
07. 02. 2019 08.11
0

Ko gre za nego kožo in ohranjanje mladostnega videza in brezhibnega tena kože, nihče ne more tekmovati s Korejkami. Lepotno rutino so izpopolnile do potankosti, v rokavu pa imajo tudi številne lepotne trike, zaradi katerih je njihov mejkap vedno popoln. Od njih smo se v preteklosti naučile že veliko, njihov najnovejši trik pa nas je pustil brez besed!

K-Beauty je naziv pristopa h korejski lepoti, negi ter proizvodom za nego kože – in ne imenujejo ga brez razloga sveti gral lepote. Tehnologije, ki jih uporabljajo v korejski kozmetični industriji, so najbolj inovativne na svetu in vključujejo edinstvene načine predelave rastlinskih izvlečkov ter zahtevno nanotehnologijo. Korejske kozmetične znamke potrebujejo le štiri mesece, da trgu ponudijo nov izdelek, zato ne čudi, da na leto proizvedejo na stotine novih proizvodov, ki osvajajo s svojo učinkovitostjo in inovativnostjo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

K-Beauty pristop se osredotoča na naravni videz, na globinsko olepševanje kože, ne na njeno prekirvanje in skrivanje pod večplastnimi nanosi pudra in šminke. Zdrava, navlažena koža brez hiperpigmentacije, tako imenovani 'zbudila sem se taka' ('woke up like this') trend ter svež otroški oziroma 'baby face' videz, so rezultati korejskih proizvodov za nego obraza in kože.

Tega o Koreji zagotovo niste vedele!
Preberi še
Tega o Koreji zagotovo niste vedele!

Korejke pa so poznane tudi po tem, da v svojem rokavu skrivajo številne lepotne trike. V zadnjem času svet navdušuje tako imenovana tehnika 'jamsu', ki zagotavlja svež videz in obstojen mejkap ves dan. Gre za zelo posebno lepotno tehniko, ki se začne z normalno pripravo kože na ličila (nanesemo tekočo podlago za obraz, puder, korektor in vse ostale elemente podlage). V naslednjem koraku je na obraz treba nanesti debelo plast otroškega pudra, potem pa obraz potopiti v posodo s hladno vodo. Pazite na odstranjevanje otroškega pudra, ki se lahko nabere na robu lasišča, vratu in pri ušesih.

V zadnjem, a nič manj pomembnem koraku, sledi nanašanje maskare, senčila in šminke. Tehnika nanašanja ličil naj bi zagotovila obstojen mejkap, ki bo zdržal ves dan. Z njo ste namreč naredile 'baking' celotnega obraza. 

10 TOP izdelkov za nego obraza, na katere prisegajo Korejke
Preberi še
10 TOP izdelkov za nego obraza, na katere prisegajo Korejke
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375