Zadovoljna.si
Bolj zapeljiva v poletje.

Osvoji lepotno operacijo

Si želiš privlačne prsi, zapeljiv trebušček, lep nos?

V.P.
2010-05-04 18:20
11

Zadovoljna.si bo eni od bralk omogočila eno do dve brezplačni lepotni operaciji. Če sodite med tiste ženske, ki bi jim estetski poseg spremenil življenje na bolje, se prijavite takoj.

Lepota je zagotovo naravna potreba vsakega človeka, saj vsi občudujemo lepe stvari. In lepota je nekaj, kar se ne odraža zgolj s fizičnimi potezami ali pravilnimi oblikami telesa, temveč z vsem, kar leži v človekovi duši in osebnosti.

Naravnost navdušil nas je odziv Slovenk, ki se množično prijavljajo in se tako potegujejo za lepotono operacijo, ki bo osrečila le eno kandidatko. Ugotavljamo, da so med njimi številne mlade mamice, pa tudi starejše dame različnih poklicev in izobrazb. Vse se želijo znebiti kompleksov iz preteklosti, ki so jim grenili življenje in jim rušili samozavest.

Lepota po slovensko

Ena od raziskav, v kateri je sodelovalo 3300 deklet in žensk, starih med 15 in 64 let, v desetih državah po vsem svetu, kaže, da bi med desetimi, kar devet žensk z veseljem kaj spremenilo na svojem telesu. Če gre verjeti statistikam, se jih kar dve tretjini zaradi svojega videza izogibata nekaterih vsakodnevnih aktivnosti. Zanimiv je tudi podatek, da kar 25 odstotkov žensk resno razmišlja o lepotni operaciji. V Sloveniji zgolj dva odstotka žensk meni, da so lepe, kar 65 odstotkov pa je prepričanih, da imajo lepotice več možnosti za uspeh.

Osvobodi se kompleksov

Premajhne prsi, prevelik nos, viseč trebuh, štrleča ušesa so lahko vzrok za nesamozavest, manjvrednostni kompleks, žalost, zapiranje vase in slabo samopodobo. Nesporno dejstvo je, da se z lepotno operacijo marsikatera ženska osvobodi kompleksov, med najbolj pogoste lepotne operacije pa sodi povečanje prsi. Zanimivo je, da so okusi glede velikosti ženskega oprsja po svetu precej različni. Če so v Evropi najbolj zapeljive in seksi prsi srednje velikosti, so v Ameriki drugačnega mnenja. Prepričani so, da se lepota začenja pri štirici in petici.

Uresničili bomo tvoje sanje

Že kratek prelet vsebin internetnih forumov, ki se ukvarjajo z lepoto in estetskimi operacijami, pove, da si mnoge želijo obiskati lepotnega kirurga. Da tega ne storijo, je bolj kot pomanjkanje poguma vzrok denar. Zato smo se na portalu Zadovoljna.si odločili eni od bralk ponuditi možnost, da uresniči svoje sanje. Prijave bomo sprejemali do 24. maja do 12. ure, še isti dan pa bomo ob 19. uri objavili imena treh kandidatk, ki bodo prišle v ožji izbor. 26. maja jih bodo pregledali v zagrebški kliniki Glumičić-Džepina, kjer bo estetski kirurg dr. Siniša Glumičić izbral nagrajenko. Operacijo bodo v omenjeni kliniki izvedli 1. junija 2010. Nagrajenka bo za nagrado prejela enega do dva brezplačna posega, akcijo pa bo v celoti spremljala tudi naša ekipa.

Če te je zamikalo, da bi v letošnje poletje skočila lepa in zapeljiva, se prijavi zdaj.
 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 152