Zadovoljna.si
Philips StyleCare

Novice

/ Oglas

Skrivnosti slovenskih blogerk za popolne lase

P.R.
27. 02. 2018 07.53
0

Zdravi in privlačno urejeni lasje zahtevajo ustrezno nego in nekaj malih skrivnosti. Slovenske blogerke smo prosili, da nam predstavijo svoje.

Ne samo pred kamero, slovenske blogerke obožujejo urejen videz tudi pri svojih vsakdanjih obveznostih. Z zavidljivimi, sijočimi in predvsem zdravimi lasmi pritegnejo marsikateri pogled. Le kako so vedno videti tako popolno? Nekaj slovenskih blogerk smo prosili, naj z nami delijo svoje skrivnosti za vedno urejene in sijoče lase.

5 osebnosti, cela zakladnica uporabnih trikov

V želji po iskanju preverjenih receptov za zdrave in lepe lase bomo v naslednjih tednih obiskali Tjašo Deu, Lano Špital, Nevo Boškin, Špelo Horvat in Tjašo Kokalj. Z vsako bomo preživeli dan in se podali v odkrivanje preizkušenih trikov, ki njihove lase vedno naredijo tako popolne. Kaj narediti, ko se zbudiš z najbolj uporniško grivo, ko moraš na hitro odriniti na pot, pa te lasje preprosto ne ubogajo? Spremljajte skrivnosti naših blogerk na Instagramu s hashtagom #mojaskrivnost in odkrijte zlata vredne nasvete, ki jih lahko uporabite tudi same v svoji kopalnici.

Philips StyleCare
Philips StyleCareFOTO:

Skrivno orožje za popoln videz

Tudi simpatične blogerke pri urejanju uporabljajo naprave za toplotno oblikovanje las. Vse bolj prevladuje mnenje, da redna uporaba tovrstnih naprav lase vidno poškoduje. Medtem ko veliko žensk skuša preprečiti škodo toplotnega oblikovanja z dragimi hranilnimi izdelki, se presenetljivih 78 % žensk dejansko odloči za manj pogosto uporabo naprav za toplotno oblikovanje.

Pri Philipsu razumejo strah pred poškodovanimi lasmi, zato so razvili posebne StyleCare izdelke, ki še dodatno ščitijo lase. Vsaka ženska lahko tako tudi doma preizkuša različne modne stylinge in si vsak dan uredi popolno salonsko pričesko brez strahu in kompromisov z brezhibno urejenimi in zdravimi lasmi.

Philips StyleCare
Philips StyleCare FOTO:

Ena od skrivnosti naših blogerk za popolno urejene lase je zagotovo Philipsov samodejni kodralnik StyleCare, inovativna naprava, ki omogoča hitro in enostavno oblikovanje zdravih, salonskih kodrov kar doma. Čudovite, obstojne kodre ustvarite že s pritiskom gumba in dvema pametnima elementoma za navijanje kodrov s samodejnim vrtenjem. Elementa skodrata vsak pramen las tako, kot bi ga skodral poklicni stilist, pri tem pa sta prijazna do las. Pametna tehnologija za izjemne kodre samodejnemu kodralniku omogoča ustvarjanje obstojnih pričesk pri nastavitvi negovalne temperature, daljša cevka aparata, enostaven navpičen prijem in odprta zasnova, ki sledi naravnemu toku las, pa omogočajo popolno oblikovanje pričeske z malo truda in brez nadležnega zatikanja las. Tako boste lase enostavno in samozavestno uredile z gotovostjo, da bodo le-ti ostali zdravi, lepi in sijoči.

Preizkusite trike oblikovanja las naših blogerk in vse njihove skrivnosti za popolne lase. Spremljajte celotno dogajanje na Instagramu s #mojaskrivnost ter na osebnih blogih sodelujočih.

Naročnik oglasa je Philips Slovenija.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493