Zadovoljna.si
Bridget Jones

Lepota

Slovenke v karanteni: nepobrite noge in brez ličil

J.V.
20. 04. 2020 10.06
2

Kako urejene so v času karantene Slovenke? To je vprašanje, ki smo ga zastavili našim bralkam in sodeč po rezultatih, jih je v času samoizolacije večina brez ličil, z neurejeno frizuro in nepobritimi nogami. Torej, kljub temu, da imamo te dni več časa, tega ne namenjamo osebni negi in urejenosti.

Frizerski in kozmetični saloni so že pred časom zaprli svoja vrata in do trenutka, ko jih bodo ponovno lahko odprli, nas loči še nekaj tednov. V tem času smo zato primorani za lastno urejenost poskrbeti povsem sami. To pomeni, da je morala marsikatera že sama poprijeti za frizerske škarje, pobarvati narastek, urediti nohte in poskrbeti za gladke noge. Povsem razumljivo je, da te dni nismo tako urejene kot v normalnih časih. Tudi to, da dneve preživljamo v trenirki in drugih udobnih oblačilih za prosti čas in lase večino časa nosimo spete v figo. Koliko pozornosti pa dejansko posvetimo skrbi za urejenost in osebno nego? To smo vprašali bralke. 

Ti so imele za odgovor na izbiro štiri možnosti:

1. Vsak dan zjutraj se uredim in naličim.

2. Minimalno se naličim in počešem.

3. Imam nepobrite noge, neurejene nohte in se ne ličim.

4. Odvisno od dneva. Včasih bolj, drugič nič.

Rezultati ankete so razkrili, da je večina Slovenk v času samoizolacije neurejena. 36 % jih je priznalo, da je povsem odvisno od dneva in da so včasih urejene bolj, včasih pa nič.  Kar 29 % pa jih priznava, da imajo nepobrite noge, neurejene nohte in sa se v času karantene ne ličijo. Za minimalno količino ličil se odloča 22 % sodelujočih, medtem ko se jih 13 % naliči in uredi vsako jutro. 

(Ne)urejenost v času karantene
(Ne)urejenost v času karanteneFOTO: POP TV

 

Depilacija z doma narejenim voskom
Preberi še
Depilacija z doma narejenim voskom

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413