Zadovoljna.si
Skuštrana frizura

Lepota

Ste se zbudile z grozno frizuro? Rešite jo v 5 minutah!

J.V.
02. 04. 2019 09.11
0

Kako se nekaterim vsako jutro uspe prebuditi s skoraj popolnoma urejeno frizuro, ne bomo nikoli razumeli. Po drugi strani pa zelo dobro razumemo tiste, ki vsako jutro vstanejo z nečim, kar še najbolj spominja na sračje gnezdo na glavi. A situacija ni povsem brezupna, obstajajo namreč triki, s pomočjo katerih boste frizuro rešile v pičlih 5 minutah.

Rešitev v takšnih trenutkih je tudi kita.
Rešitev v takšnih trenutkih je tudi kita. FOTO: Profimedia

Kolikokrat ste se že prebudile s slabo frizuro in imele zaradi nje pokvarjen ves dan? Tako kot večina predstavnic ženskega spola se verjetno tudi ve vsako jutro borite s pomanjkanjem časa in pranje las je zadnja stvar na vašem spisku opravil. Zaradi tega se ponavadi zatečete k edini rešitvi, ki jo poznate – čopu. Morda tega do sedaj niste vedele, a obstajajo tudi drugi triki, s pomočjo katerih lahko frizuro rešite v pičlih 5 minutah.

1. Zmočite samo določene pramene las

Da bi rešile frizuro, vam ni treba zmočiti cele glave, navlažite lahko namreč le najbolj problematične pramene in jih posušite s sušilcem za lase. Če vam vsako jutro težave povzroča fru fru, ga lahko operete nad umivalnikom in v 5 minutah bo kot nov. 

6 frizur za dni, ko se vam ne da umiti las
Preberi še
6 frizur za dni, ko se vam ne da umiti las

2. Skodrani lasje

Če imate skodrane lase, jih poškropite z vodo po celotni dolžini in spletite v dve kiti. Ko ste v naglici in nimate časa niti za kito, jih pustite, da se posušijo na zraku ali jih na hitro posušite s sušilcem za lase. 

Kolikokrat ste se že prebudile s slabo frizuro in imele zaradi nje pokvarjen ves dan?
Kolikokrat ste se že prebudile s slabo frizuro in imele zaradi nje pokvarjen ves dan?FOTO: iStock

3. Pomagajte si s kodralnikom

Če ste dan prej nosile kodre, ki so se čez noč poležali, jih zjutraj nikar ne poskušajte rešiti z zamudnim ravnanjem. Raje uporabite kodralnik za lase in tiste najbolj neposlušne še enkrat skodrajte.

4. Spremenite prečko

Če večino časa prisegate na levo prečko, jih počešite na desno ali obratno. S to enostavno potezo ne boste le popravile slabe frizure, ampak tudi osvežile svoj videz.

Frizura, ki je hit na družbenih omrežjih
Preberi še
Frizura, ki je hit na družbenih omrežjih

5. Polizani lasje

Polizani lasje so v zadnjih nekaj letih postali zelo priljubljeni, zato ne bo nič narobe, če z njimi poskušate rešiti slabo frizuro. Vse, kar potrebujete, sta glavnik in malce gela za lase. 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368