Zadovoljna.si
Kodri

Lepota

Trik za popolne kodre, ki vas bo navdušil

V.H.
01. 03. 2021 13.22
0

Gosti, sijoči in zdravi lasje so poleg nasmeha eden izmed najlepših modnih dodatkov vsake pripadnice ženskega spola. Vse se zavedamo, da je pravilna nega las zelo pomembna, poleg kakovostnih izdelkov, ki jih je treba uporabljati premišljeno in v zmernih količinah, pa je treba pozornost nameniti tudi pripomočkom, s katerimi lase oblikujemo. Nekaterih stvari preprosto ne moremo spremeniti, lahko pa si pomagamo z novimi triki, ki nam jih ponuja lepotna industrija.

Marsikatera pripadnica ženskega spola se je že znašla v situaciji, ko se je rast njenih las ustavila ali pa so ti postali tanjši, suhi, štrenasti in brez sijaja. To zagotovo ni nekaj, kar bi si želele, in vse prevečkrat je za tp kriva nepravilna nega. Če na vašem lasišču ostaja umazanija ali izdelki, ki jih uporabljate, lahko to privede do razdraženosti kože, kar povzroči številne nevšečnosti, med drugim tudi upočasnitev rasti las ali celo njihovo izpadanje. 

Pravilna nega las za zdrave in sijoče lase 

Izberite šampon, ki je primeren za tip vaših las in ga uporabljajte v skladu s priporočili. Če si denimo lase umivate pogosteje, dajte prednost šamponom, ki so temu tudi namenjeni. Pri vsakem umivanju lase šamponirajte dvakrat – običajno je dovolj kot lešnik velika količina šampona, ki ga razporedite od lasišča do konic. Priporočljivo je, da svoje lasišče pri tem tudi masirate z nežnimi in krožnimi gibi, ki vas bodo obenem še prijetno sprostili. Večina šamponov odpira las, natančneje kutikulo, zato umivanje zaključite z balzamom, ki ga bo spet zaprl in zaščitil, občasno pa si lahko privoščite tudi masko, ki bo še izdatno nahranila vaše lase. 

Za zdrav videz las izberite prave pripomočke

Večina žensk pa si ne želi imeti samo močnih in negovanih las, ampak si želijo, da so njihovi lasje tudi brezhibno urejeni. Pri urejanju tako pogosto obremenjujejo svoje lase s sušilniki in pripomočki za oblikovanje, od likalnikov pa vse do kodralnikov. Toplota pa lahko hitro uniči vse vaše napore, ki ste jih vložile v nego las. Zato je pomembno, da rečete 'ne' agresivnim pripomočkom, ki bi lahko poškodovali vaše lase, namesto tega pa raje poiščite tiste, ki so do vaših las prijazni. V liniji Philips MoistureProtect lahko najdete izdelke za zdrav videz vaših las, kot so sušilnik za lase, kodralnik in ravnalnik za lase Moisture protect. 

Vsaka si kdaj pa kdaj zaželi lepih kodrov in valov v svojih laseh, do katerih lahko danes pridete povsem enostavno – s  samodejnim kodralnikom MoistureProtect.
Vsaka si kdaj pa kdaj zaželi lepih kodrov in valov v svojih laseh, do katerih lahko danes pridete povsem enostavno – s  samodejnim kodralnikom MoistureProtect.FOTO: Arhiv naročnika

Sušilnik za čudovito oblikovane zdrave lase

Sušilnik (po domače mu radi rečemo tudi 'fen') je nekaj, kar ne sme manjkati v nobeni kopalnici, a pri tem je zaželeno, da uporabljamo tistega, ki je varen za naše lase. Sušilnik za lase MoistureProtect ohranja naravno ravnovesje hidracije las tudi pri sušenju. Senzor z infrardečo tehnologijo namreč nenehno preverja vlažnost las in samodejno prilagaja s temperaturo v skladu z njo, zato jih ne izsuši bolj, kot je treba. Še več – omogoča kar šest prilagodljivih nastavitev hitrosti in temperature, nepogrešljivo profesionalno nastavitev CoolShot za oblikovanje pričeske in ionsko oblikovanje, pri tem pa poskrbi, da so vaši lasje naravnost čudoviti, sijoči in gladki.

Kodranje še nikoli ni bilo tako preprosto!

Vsaka si kdaj pa kdaj zaželi lepih kodrov in valov v svojih laseh, do katerih lahko danes pridete povsem enostavno – s  samodejnim kodralnikom MoistureProtect. Čudovite, obstojne kodre ustvarite že s pritiskom gumba in dvema pametnima elementoma za navijanje kodrov s samodejnim vrtenjem. Elementa skodrata vsak pramen las tako, kot bi ga skodral poklicni stilist, pri tem pa sta prijazna do las. Pametni sistem omogoča oblikovanje brez truda in – kar je najpomembnejše – ščiti vaše lase pred pregrevanjem, saj so lasje zaščiteni z vseh strani, zato bodo tudi po uporabi kodralnika ostali močni in sijoči.

Ravnalnik za lase MoistureProtect ima zaščito pred pregrevanjem, ki čim bolj ohranja naravno vlago las.
Ravnalnik za lase MoistureProtect ima zaščito pred pregrevanjem, ki čim bolj ohranja naravno vlago las.FOTO: Arhiv naročnika

Ravnanje brez zatikanja

Ravnalnik oziroma 'likalnik' za lase je v zadnjih letih izjemno priljubljen, a če pri ravnanju svojih las ne uporabljate dovolj kakovostnega ravnalnika, rezultati ne bodo pravi. Lase si želimo zravnati brez zatikanja in lomljenja. Če k temu dodamo še zaščito pred pregrevanjem, ki čim bolj ohranja naravno vlago las, ter možnost nastavitve temperature in ionskega oblikovanja, je ravnalnik za lase MoistureProtect pravi za vas. Ravnalnik ima posebni lebdeči ploščici, ki se premikata in tako prilagajata pritisk na lase pri vsakem ravnalnem potegu. S tem ščitita lase pred poškodbami in zmanjšujeta nevarnost lomljenja las.

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493