Zadovoljna.si
Hailey Bieber

Ženske frizure

26-letnica se je postrigla in nastala je frizura leta 2023

J.V.
27. 04. 2023 05.00
0

Hailey Bieber je trenutno ena izmed najbolj slavnih trendseterk na svetu. Karkoli obleče, je v hipu razprodano, njeni nasveti za ličenje in nego kože pa so lani postali viralni. Soproga Justina Bieberja je namreč tista, ki stoji za svetovnim trendom glaziranega videza kože in nohtov, zdaj pa je poskrbela za še en lepotni hit – paž frizuro, ki bo zagotovo ena najbolj priljubljenih pričesk tega leta.

Zasluge za njo pripadajo Hailey Bieber, ki se je pred nekaj dnevi poslovila od svojih dolgih las in si omislila krajši paž, ki bo po napovedih frizerskih stilistov v prihajajočih mesecih postal najbolj iskana frizura. Gre za paž, pri katerem so lasje postriženi v ravni liniji in se ga najpogosteje nosi s prečko na sredini, lasje pa so ravni. 

"Ups," je napisala Hailey pod objavo na družbenem omrežju TikTok, ki jo je do sedaj videlo že preko 5 milijonov uporabnikov. Mimogrede, Hailey je imela leta 2018 podobno pričesko, zato oboževalci sklepajo, da to pomeni, da se soproga slavnega pevca Justina Bieberja vrača k svojim začetkom.

Spomnimo, eden zadnjih modnih trendov, ki jih je sprožila Hailey, je bila mlečno bela zrcalna manikura, ki je leta 2022 preplavila družbena omrežja.

5 manikur, ki bodo letos izstopale
Preberi še
5 manikur, ki bodo letos izstopale
Hailey Bieber
Hailey BieberFOTO: Profimedia
Frizure za srednje dolge lase, ki so trenutno 'in'
Preberi še
Frizure za srednje dolge lase, ki so trenutno 'in'

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375