Zadovoljna.si
Frizura

Ženske frizure

Trendi frizur, ki bodo zaznamovali 2023

J.V.
21. 12. 2022 05.00
0

Leto 2022 se počasi poslavlja in zato so v podjetju Google naredili vsakoletni pregled najbolj iskanih modnih in lepotnih trendov. Osredotočili pa se niso le na tiste, ki so zaznamovali leto, ampak tudi na trende, ki smo jih največ googlale v zadnjih tednih in bodo trend leta 2023.

'Preppy' lasni dodatki

Z več kot 749,2 tisoč iskanji, ki naraščajo iz dneva v dan, in vedno večjo priljubljenostjo na družbenem omrežju TikTok, bo lepotni trend 'preppy' zagotovo eden najbolj vročih v prihajajočih mesecih. Gre za trend, ki narekuje elegantne in šik pričeske, po katerih so znane študentke na prestižnih ameriških univerzah in premožna dekleta. Pričeske pogosto popestrijo z lasnimi dodatki, kot so obroči, zlate sponke za lase in elegatne elastike. Povpraševanje po teh lasnih dodatkih pa je naraslo za kar 4200 odstotkov. Za najlažjo predstavo, kako naj bi izgledal stil 'preppy', pomislite na Blair Waldorf iz serije Opravljivka.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Wednesday Addams

Priljubljena serija ni povzročila le vedno večje priljubljenosti gotskega mejkapa, ampak je po njeni zaslugi postala viralna tudi pričeska, na katero prisega glavna junakinja, ki jo igra Jenna Ortega. S kar 9800-odstotnim porastom iskanja Wednesday Addams pričakujemo, da bodo trendi gotskih pričesk vodilni tudi v prihodnjih mesecih. Govorimo o črni barvi, kitkah, resicah in frufruju.

Frizura, ki je postala viralni hit
Preberi še
Frizura, ki je postala viralni hit

Bakreni lasje

Bakreni lasje so bili velik trend v letu 2022 in tako bo tudi v letu 2023. Kendall Jenner in Zendaya sta le dve zvezdnici, ki sta se odločili za ta priljubljeni odtenek. Priljubljenost trenda pa še vedno raste, saj se je iskanje v Googlu samo v zadnjem mesecu povečalo za 8000 odstotkov. 

Čop

Lasje, speti v čop, so trenutno v porastu. S 3,2 milijarde ogledov na TikToku in 181-odstotnim povečanjem v iskalniku Google se pričakuje, da bo ta frizura v letu 2023 doživela pomemben trenutek. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kaj pa barve las?

Po napovedih lepotnih strokovnjakov naj bi v prihajajočem letu poleg bakrenih odtenkov prevladovale tudi barve, kot so rjava, črna in blond odtenki. V prihajajočem letu bomo zagotovo videli tudi več rdečih odtenkov, kot je razkošna bordo rdeča. Za tiste, ki se jim zdi ta odtenek preveč drzen, pa bosta odlična alternativa bakreno rožnata in barva 'rose gold', ki je pravzaprav blažja različica močnejše rdeče in je v salonih vedno bolj iskana. V tem trendu se blond odtenki kombinirajo s toplo zlato, da ustvarijo to posebno barvo, ki ponovno pridobiva na priljubljenosti.

Namesto pepelnato blond odtenkov bomo v letu 2023 videli več toplih zlatih in medenih odtenkov, trend, ki ga že nosi Kim Kardashian. Še en trend, ki se bo iz leta 2022 nadaljeval tudi v novo leto, je bogata rjava barva. Globoka in močna dimenzija las ter pozornost do detajlov sta glavni determinanti tega svetlega odtenka. Priljubljeni bodo tudi prameni v barvi karamele, peščeno bež odtenki, barva lešnika in različni odtenki blond barve. Glede na pestro izbiro smo prepričani, da bo vsaka našla odtenek zase!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375