Zadovoljna.si
Ženske frizure-1

Ženske frizure

Najlepše barve za vse, ki imate tanke lase

N. Č.
25. 10. 2023 05.00
0

Tanki lasje zahtevajo posebno nego in izbiro prave tehnike barvanja.

Ženskam s tankimi lasmi frizerji svetujejo pogostejše striženje, da preprečijo razcepljene konice, ki so pri njih kar precej hitro vidne. Poleg tega je dobro izbrati pričeske, ki bodo lasem dale volumen, kot je na primer vedno bolj priljubljen paž. 

Poleg tega, da obstajajo frizure, ki še posebej dobro izgledajo na osebah, ki imajo tanke lase, obstajajo tudi posebne barve, ki se najbolje obnesejo pri ženskah s tankimi lasmi. Mnogi so prepričani, da ženskam s tankimi lasmi dobro pristajajo le svetli odtenki, a temu ni čisto tako, tankim lasem lahko namreč dobro pristoji skoraj vsaka barva, ključna pa je izbira ustrezne tehnike barvanja in pravilna nega las. 

Nekaj nasvetov o tehnikah barvanja, ki so še posebej priporočljive za vse tiste, ki imate tanke lase,  razkrivamo v nadaljevanju, o top frizurah za vse tiste s tankimi lasmi pa si lahko preberete v članku z naslovom Frizer razkriva top frizure za tanjše lase, poklepetali smo namreč s frizerskim stilistom Borisom Draganom

Frizerski stilist razkril najbolj trendovsko pričesko te jeseni
Preberi še
Frizerski stilist razkril najbolj trendovsko pričesko te jeseni

Izberite barvo, ki je najbolj podobna vaši naravni barvi

Čeprav se načeloma lahko 'pobarvate' v katerokoli barvo želite, pa je bolje izbrati odtenek, ki je podoben vašim naravnim lasem. Če izberete pretemne ali presvetle odtenke, bodite pripravljene na zelo pogoste odhode k frizerju, saj se narastek kaj hitro opazi. 

Skombinirajte več odtenkov

Namesto da si celotne lase pobarvate v eno barvo, strokovnjaki svetujejo, da izberete več odtenkov neke barve in tako dodate svojemu videzu nekaj dinamike. Prav tako se boste tako izognile vtisu sprane ali zbledele barve, saj 'večtonska barva' lasem daje razsežnost in jih naredi vizualno bolj zdrave.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tehnika barvanja 'root shadow'

Pri barvanju tankih las se lahko posvetujete s frizerjem o tehniki 'root shadow'. Ta ustvari iluzijo gostejših las z več dimenzijami, s pomočjo dodajanja kontrasta z drugimi odtenki. Ta tehnika barvanja bo dala vašim lasem iluzijo volumna, vendar pazite, da ustvarite sence na temenu, da dosežete globino in želeni 3D učinek. 

Preizkusite svetlejše odtenke (blond)

Kot smo že omenili, osebam s tankimi lasmi načeloma dobro pristojijo svetle barve kot je na primer laneno blond. Pazite, da so vaši lasje pri korenini temnejši, konice pa naj bodo svetle, o izbiri najboljšega odtenka za vas pa se posvetujte s frizerjem. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Preizkusite svetlo rjavo barvo

Svetlo rjav odtenek bi lahko to jesen osvežil vaš videz. Svetlejše barve so že na sploh bolj priporočljive za osebe s tankimi lasmi, saj ne poudarijo tankosti las. Letošnjo jesen je še posebej priljubljena svetlo rjava barva, številne vplivnice pa se odločajo tudi za karamelni odtenek.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Hit frizure, ki so zaznamovale leto 2023
Preberi še
Hit frizure, ki so zaznamovale leto 2023
7 kratkih frizur, na katere prisegamo to jesen
Preberi še
7 kratkih frizur, na katere prisegamo to jesen

Vir: zena.net.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493