To je frizura, ki obnorela Slovenke

J.V.
21.05.2020, 10:00
6
Zdi se, da si je po končani samoizolaciji marsikatera pripadnica ženskega spola zaželela spremembo pričeske. Kar niti ni tako nenavadno, saj ženske spremembo frizure pogosto povezujemo s spremembami življenja. Z novo frizuro se počutimo prenovljene in pripravljene na nove izzive. Da si želijo nove, osvežene in predvsem krajše frizure, so se odločile tudi številne znane Slovenke, saj je med njimi kar nekaj takšnih, ki so nas v zadnjih dneh osupnile s povsem novim videzom!

Pomlad je vsako leto čas, ko si marsikatera zaželeli spremembe videza in najlažji način, kako to dosežemo je sprememba frizure. In glede na situacijo, v kateri smo se znašli v zadnjih dveh mesecih, se zdi, da je bila tokrat želja še močnejša. Po tem, ko so pred kratkim frizerski saloni ponovno odprli vrata, so se na njihovem stolu znašle tudi številne znane Slovenke, ki so se po letih dolgih las odločile, da je čas za krajšo pričesko.

Prva med njimi je bila vplivnica in modna vlogerka Lea Filipovič, ki jo večina pozna kot Lepo Afno. Priljubljena Instagramerka je že pred nekaj meseci razmišljala o tem, da bi naredila bolj dramatično spremembo in si omislila frufru. No, to misel je takrat opustila in se odločila za resasto postrižene lase, pred nekaj dnevi pa naredila še korak dlje. Poslovila se je od svojih dolgih las in si omislila trenutno najbolj priljubljeno frizuro na svetu - srednje dolgi paž. "Meni je nova dolžina noro všeč in ne grem več nazaj," je priznala, nad njeno spremembo pa so navdušeni tudi njeni sledilci na Instagramu.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Slovenska pevka se je poslovila od dolgih las

Lea pa ni edina, ki se je odločila preizkusiti frizuro, ki je osvojila tudi Hollywood. Pridružili sta se ji tudi pevka Gaja Prestor in priljubljena igralkaInja Zalta

"Ko sem si odstrigla lase, sem se počutila veliko lažjo. Lažjo v duši. Pa čeprav sem bila na svoje dolge lase zelo navezana, je bil občutek ko sem jih izgubila prijeten. Kot da so z njimi odšle določene blokade in skrbi. Kar pa mi je dalo vedeti nekaj pomembnega. Ko imamo v življenju stvari ali osebe, brez katerih si ne predstavljamo življenja nas je ves čas strah, da jih enkrat več ne bo. Neznamo si predstavljati sveta brez njih. A včasih je bolje, ko določene stvari izpustimo. Tudi sami sebe spoznamo drugačne, boljše," je zapisala Gaja.

Tako Gaja kot Inja sta imeli pred tem lase dolge do pasu. Inja se je odločila, da svojo frizuro popestri tudi s trenutno zelo priljubljenim skodranim frufrujem. "Prvič v življenju imam frufru. Nisem povsem prepričana, kaj naj naredim. Moji lasje so divji," je zapisala pod fotografijo, ki jo je delila na družbenem omrežju. 

Priljubljeni 'lob', ki sega do ključnice in je postrižen ravno je ena najbolj priljubljen frizur ta hip vin to se ne bo spremenilo niti v prihajajočih mesecih. "Lasje naj bodo rahlo valoviti, razmršeni ali skodrani, lahko pa so tudi ravni," pravi frizerka Lidija Đorđijoska.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke