Nova frizura Ivanke Trump izgleda kot največja lepotna napaka

J.V.
14.02.2020, 9:35
5
Hčerka ameriškega predsednika Donalda Trumpa se je odločila osvežiti svojo pričesko in izbrala pramena, ki smo jih nosile dvajset let nazaj in za katere si verjetno večina želi, da se ne bi nikoli vrnile nazaj v modo.

Ivanka Trump je zadnjih nekaj let prisegala na platinast odtenek blond barve, tik pred pričetkom pomladi pa se je hčerka ameriškega predsednika odločila, da je čas za osvežitev frizure.

Ivanka Trump
Ivanka TrumpFOTO: Profimedia

Izbrala je pramena, ki so bila pred dvajsetimi leti na vrhuncu priljubljenosti in za katera si še danes marsikatera pripadnice nežnejšega spola želi, da jih nikoli ne bi nosila. A kot kaže, se tudi ta, kot še marsikateri drugi modni in lepotni trend iz devetdesetih let, vrača. Da se nekoč priljubljena frizura vrača, je pred časom napovedala že Kim Kardashian, na debelejša pramena pa so v preteklosti prisegale tudi zvezdnice, kot so Christina Aguilera, Kelly Clarkson, Sarah Michelle Gellar, Jennifer Lopez in mnoge druge. 

Iz preteklosti se ga je odločila izkopati tudi Ivanka in čeprav lepim ženskam kot je sama, pristoji skoraj vse, pa se mnogi strinjajo, da bi ji tanjša, subtilnejša in predvsem bolj naravna pramena, bolj pristajala.

Ivanka Trump
Ivanka TrumpFOTO: Profimedia