Zadovoljna.si
Zendaya

Ženske frizure

Letos bomo nosile paž frizuro v italijanskem stilu

N. Č.
07. 04. 2023 05.00
0

Pomlad je idealen čas, da se odločite za novo pričesko. V kolikor si želite s svojim videzom navduševati, kot to počne ameriška igralka Zendaya, je italijanski paž prava izbira za vas.

Če pogledate trende pričesk v zadnjem desetletju, vam zagotavljamo, da boste vsako leto našle vsaj eno različico paž frizure, ki je primerna skoraj za vsak tip las. Paž je pričeska, ki vedno znova navdušuje s svojo preprostostjo in praktičnostjo, neverjetno enostavna pa je tudi za vzdrževanje in oblikovanje. 

Letos prevladuje predvsem italijanski paž, nosijo ga že mnoge hollywoodske zvezdnice, zagotovo pa ste omenjeno brezhibno pričesko že prej opazile na italijanski igralki Simoni Tabasco.

Simona Tabasco navdušuje z italijanskim bobom.
Simona Tabasco navdušuje z italijanskim bobom. FOTO: Profimedia

Gre za novo, nekoliko daljšo različico paž frizure, ki pa je prav tako primerna za vsak tip las. Za razliko od gladkega francoskega paža je italijanski bolj mehek, bolj razigran in večplasten, prav tako pa ponuja več možnosti stajlinga. Zaradi nekoliko daljše dolžine ga lahko nosite tudi dvignjeno, v čopu ali figi, lahko pa ostanete pri ohlapnem in sproščenem videzu spuščenih las. 

Italijanski paž se odlično kombinira tudi s priljubljenim fru frujem, za še več dinamike pa lahko zavihate robove frizure oz. poskusite z manjšimi kodri.

Ta frizura je popolna izbira za tiste, ki si ne želite vsak dan enake krajše pričeske, saj ga lahko stilirate na toliko različnih načinov, da boste vsak dan presenetile s popolnoma novim videzom!

Paž frizura, ki je trenutno najbolj priljubljena
Preberi še
Paž frizura, ki je trenutno najbolj priljubljena
Simona Tabasco navdušuje z bob frizuro.
Simona Tabasco navdušuje z bob frizuro.FOTO: Profimedia
Zendaya navdušuje z bob frizuro.
Zendaya navdušuje z bob frizuro.FOTO: Profimedia
10 idej za frizuro, ki je trenutno velik hit
Preberi še
10 idej za frizuro, ki je trenutno velik hit
10 frizur za srednje dolge lase, ki bodo 'in' spomladi
Preberi še
10 frizur za srednje dolge lase, ki bodo 'in' spomladi

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375