Zadovoljna.si
Halle Berry-2

Ženske frizure

Po mikro manikuri prihaja tudi super mikro paž

J.V.
01. 05. 2021 06.00
0

Kot vse kaže, bo tako modnem kot tudi na lepotnem področju letos 'in' vse, kar vsebuje besedo 'mikro'. Po mikro manikuri, ki je že navdušila pripadnice nežnejšega spola in je eden izmed najbolj vročih lepotnih trendov letošnje pomladi, namreč prihaja tudi super mikro paž. Zasluge za njegovo priljubljenost pa pripadajo igralki Halle Berry, ki je drzno frizuro prvič pokazala na rdeči preprogi podelitve nagrad oskar.

Od resastega, skodranega, valovitega, asimetričnega, pa do fantovskega paža ... V zadnjih nekaj mesecih smo lahko videli kar nekaj 'novih' različic te priljubljene frizure in če vprašate igralko Halle Berry, še nismo videli vsega. Zvezdnica se je namreč pred nekaj dnevi sprehodila po rdeči preprogi podelitve prestižnih zlatih kipcev, poleg prekrasne obleke pa je vsem v oči padla tudi njena nova frizura. 

Halle se je odločila za zelo drzno obliko paževske frizure, za tako imenovan super mikro paž, ki je estra kratka in drzna oblika paža. Igralka je drznost dvignila še na nivo višje in paž začinila z 'baby' frufrujem. Ta je postrižen visoko nad obrvmi, sicer pa ni določeno, kako kratek mora biti. Pomembno je le, da ne prekriva obrvi. 

Halle Berry-1
Halle Berry-1FOTO: Profimedia

Lahko je povsem raven ali pa je videti, kot da ga je nekdo odgriznil. Nepomembna je tudi dolžina ostalih las. Zanj se bodo verjetno odločile le tiste najbolj pogumne. Dejstvo je namreč, da to ni frizura, ki pristaja vsem in preden se odločite za 'baby bangs', vam predlagamo, da se posvetujete s svojim frizerjem. 

No, Halle je vsekakor ena redkih žensk, ki ji takšna oblika frufruja pristaja. Čeprav je bila v preteklosti že večkrat kratkolaska, je igralka sicer večino časa zaprisežena dolgolaska, zato je bila nova frizura pravo presenečenje. 

Frizerski stilist Jack Hirst pravi, da je frizura idealna za vse, ki iščejo dramatično spremembo. "Ta stil je v trendu z nakitom za ušesa, frizura pa je videti odlično, če je ena stran las zataknjena za ušesom," je dejal in dodal: "To je odličen izgovor za dekleta, ki si želijo postriči vse poškodovane lase."

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399