Zadovoljna.si
Princ Harry in Meghan Markle - 4

Kraljevo

Vemo, katera frizura bo letos najbolj 'in'!

J.V.
12. 01. 2018 07.54
2

Zaročenka britanskega princa Harryja je čez noč postala vzor ženskam po svetu, ki zdaj posnemajo vsako njeno modno in lepotno odločitev. Zato lahko že zdaj predvidevamo, da bo frizura Meghan Markle najbolj zaželena pričeska leta 2018.

Da bi ji bile bolj podobne, kupujejo kar se da podobna oblačila, sledijo njenim lepotnim zapovedim in se celo operirajo, da bi imele njen nos in ustnice. Zaradi vsega tega je povsem pričakovano, da bodo ženske po svetu v prihajajočem letu posnemale tudi njeno frizuro.

Lepotni strokovnjaki napovedujejo, da bo njena pričeska hit leta, kar so potrdili tudi frizerski stilisti z vsega sveta, ki že zdaj vsak dan v svojih salonih strižejo stranke, ki jih obiščejo z Meghanino fotografijo v roki. Ker so njeni lasje eden njenih največjih adutov, nas to niti ne preseneča.

Če so vaši lasje že ravni in dolgi, njeno frizuro lahko posnemate brez obiska frizerja. Skrivnost je namreč v tehniki sušenja las, ki poudari volumen. Lase sušite z nagnjeno glavo, tako da naredite prečko po sredini in z veliko krtačo oblikujete razkošne kodre.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493