Zadovoljna.si
Naredi sama: Pavji make-up - 4

Lepotni triki

Naredi sama: Čudovit pavji make up!

zadovoljna.si
08. 11. 2013 14.06
0

Kaj če bi stopile iz običajnih okvirje in svoje oči namesto z 'varnimi' rjavimi odtenki naličile z bolj živahnimi? Pokglejte, kako si lahko pričarate pogled, ki bi vam ga še ponosni pav zavidal!

Naredi sama: Pavji make-up - 2
Naredi sama: Pavji make-up - 2FOTO: Pinterest

Na veko nanesite senčilo kožne barve.

Nanesite zlato senčilo ob notranjem očesnem kotičku in naprej po zgornji in spodnji veki nekje do ¾ očesa. Zunanjo stran veke nanesite temno modro senčilo. Pazite, da ga nanašate postopoma, tako da se bo lepo prelivalo vz zlatim odtenkom, ki ste ga nanesli na notranjo stran veke.

Naredi sama: Pavji make-up - 3
Naredi sama: Pavji make-up - 3FOTO: Pinterest
Obrobite zgornjo veko s črnim črtalom za oči, pri čemer bodite previdni, da bo črta ob notranjem kotičku tanka, nato pa se bo postopoma odebelila proti zunanjemu delu očesa in se zaključila v tanko špičasto linijo .

Uporabite še črno in temno rjavo senčilo in z njima ustvarite učinek prelivanja iz zunanjega proti notranjemu kotičku zgornje veke. Ne pozabite rahlo osenčiti tudi zunanji del spodnje veke tik ob trepalnicah. Tik ob trepalnicah spodnje veke nanesite še tanko črto modrega senčila. Ne pozabite lepo zabrisati senčil pod obrvjo!

Na koncu na zgornje trepalnice nanesite črno, na spodnje pa modro maskaro. Boste videli, vaš pogled bo preprosto očarljiv!

Naredi sama: Pavji make-up - 4
Naredi sama: Pavji make-up - 4FOTO: Pinterest
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478