Zadovoljna.si
kako narediti lep konjski rep

Lepotni triki

Naredi sama: majhen trik za velik učinek!

zadovoljna.si
13. 08. 2014 08.05
1

Imate dolge lase, a si jih nikoli ne spnete v čop, ker je ta videti scefran, širok in optično neprivlačen? Ni treba, da je temu tako. S sila preprostim trikom lahko spete lase oblikujete v čudovito navpično linijo in optično podaljšate lase. Vse kar potrebujete, so glavnik ter dve elastiki za lase.

kako narediti lep konjski rep
kako narediti lep konjski repFOTO: Pinterest
Tiste posameznice, ki imate dolge lase, postrižene v ravni liniji, utegnete imeti kar precej nevšečnosti pri spenjanju teh v konjski rep. No, ne ravno pri spenjanju, temveč pri končni podobni vaše frizure. Ta je namreč lahko hitro videti vse prej kot elegantna: lahko je scefrana, (pre)široka in neestetska. A da bi ustvarile lep konjski rep, ne potrebujete obiskati frizerja. Dovolj bo že sila enostaven trik, ki ga uporabljajo tudi svetovno priznani frizerski mojstri.

Skrbno počesane lase razdelite na zgornjo in spodnjo polovico. Zgornjo polovico na vrhu glave z elastiko spnite v čop in pustite, da padejo po dolžini. Tako boste namreč videli, do kod segajo. Nato jih z lasnico pritrdite na sprednji del lasišča.

kako narediti lep konjski rep
kako narediti lep konjski repFOTO: Pinterest

Spodnjo polovico las tretjino nad mestom, do koder sega čop zgornjega konjskega repa spnite z drugo elastiko. Nato z zgoraj spetega čopa odstranite lasnico in pustite, da lasje prekrijejo spodaj spete lase. tako boste ustvarile lepo obliko konjskega repa in optično podaljšale svoje lase. Res je, tako malo je potrebno za čudovito pričesko!

kako narediti lep konjski rep
kako narediti lep konjski repFOTO: Pinterest


 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493