Zadovoljna.si
manikura

Lepotni triki

Naredi sama: kita na nohtih

zadovoljna.si
14. 11. 2013 14.40
0

Verjetno zna prav vsaka ženska, pa tudi marsikateri moški, splesti kito iz las ali vrvic. Kaj pa na nohtih, ste že poskusile? Poglejte, kako lahko to uspe tudi vam!

Kita malo drugače - 2
Kita malo drugače - 2FOTO: Pinterest
Ne, postopek 'pletenja kite' na nohtih ni prav nič zapleten. Vse, kar potrebujete, je nekaj časa in tri barve laka za nohte.

Nanesite prvo barvo na del nohta pri narastišču. Ko se posuši, narišite diagonalno črto z lakom druge barve, ko se ta posuši, pa z druge strani narišite diagonalno črto s tretjo barvo laka za nohte, tako da se med seboj 'križajo', kot prikazuje slika. Ponavljajte postopek do konca nohta in ... kita je spletena!

Na koncu kožo ob nohtu počistite tako, da vatirano palčko za ušesa namočite v odstranjevalec laka in previdno počistite obnohtno kožico.

Kita malo drugače - 3
Kita malo drugače - 3FOTO: Pinterest

Nasvet: Nanesite prvo plast na vse nohte, nato še drugo in tretjo ter tako vse do konca. Če boste 'pletli' kito na vsakem nohtu posebej, vam bo čakanje, da se vsaka plast posuši, vzelo precej več časa.

Pa veselo ustvarjanje!

Kita malo drugače - 4
Kita malo drugače - 4FOTO: Pinterest

 

 

 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478