Zadovoljna.si
Lewis Hamilton in Nicole Scherzinger - 3

Mama in jaz

(Preveč) rada pokaže svojo golo kožo!

Z.S.
14. 08. 2013 13.55
9

34-letna pevka Nicole Scherzinger, ki se je pred kratkim razšla z dolgoletnim izbrancem, dirkačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom, je zaslovela kot glavna pevka v ženski zasedbi The Pussycat Dolls. Za uspeh v svetu šovbiznisa je velikokrat izbrala precej drzne in globoko dekoltirane obleke, s čimer pa se že od nekdaj ni strinjala njena mama Rosemary Elikolani. Ta je prepričana, da je Nicole dovolj sposobno in lepo dekle, ki lahko uspe tudi brez golote.

Mamo svetovno znane zvezdnice Nicole Scherzinger naj bi hčerino prepogosto in predrzno razgaljanje močno zmotilo. Po njenih besedah jo je hčerka z odnosom, ki ga javno kaže do golote, precej razočarala. "Užalil me je predvsem njen odnos do oblačil in telesa, ki ga zelo rada razkazuje," je medijem potožila mama Rosemary Elikolani, ki je kljub temu da je Nicole danes že odrasla ženska do svoje hčerke še vedno precej zaščitniška.

Nicole Scherzinger - 6
Nicole Scherzinger - 6FOTO: X17 Agency
Želi, da bi bila bolj spoštljiva do sebe

Sicer je zaradi uspeha v glasbeni industriji na svojo hčerko mama še kako ponosna, po drugi strani pa je prepričana, da ji lahko prepogosto izpostavljanje v javnosti kvečjemu škodi. Prav tako ne more skriti razočaranja nad modnim stilom, s katerim Nicole navdušuje svoje oboževalce, ki so nad njenimi izzivalnimi oblačili več kot navdušeni. "Nicole je bila vzgojena v katoliški družini, temu primerna naj bodo tudi njena oblačila," je zaupala mama eni od britanskih revij. Nicole pa ji je v intervjuju za revijo The Sun odgovorila: "Stara sem že več kot dovolj, da vem, kaj je prav in kaj ne. Mama me še vedno rada pokliče po telefonu in me ošteva. Vem, da mi želi samo dobro, ampak vseeno je napočil čas, da mi pusti, da si sama krojim svoje življenje."

Lahko ji uspe brez golote

Najbolj pa se je mama zgrozila ob pogledu na fotografijo, ki je nastala pred nekaj leti, ko je izšel Nicolin videospot za pesem Hush Hush, kjer nastopa gola v kopalni kadi. Takrat jo je mama poklicala po telefonu in ji dejala: "Tega ti res ni treba početi!" Ja, tako kot vsaka mama bi tudi Rosemary rada svojo hčerko usmerila na pravo pot in zaradi tega ji je Nicole lahko kvečjemu hvaležna.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478