Zadovoljna.si
Melania Trump

Moda

Melania je prekosila vse svoje predhodnice

J.V.
29. 11. 2019 09.09
76

Melania Trump je kot prva dama ZDA v zadnjih nekaj letih vzcvetela, več kot navdušil pa je tudi njen modni stil. Modni kritiki analizirajo vsak detajl njenih modnih kombinacij in tudi tisti najzahtevnejši so priznali, da je nekdanja slovenska manekenka s stilom prekosila svoje predhodnice. Zato ni nič nenavadnega, da jo obožujejo tudi modni oblikovalci ...

Minimalizem in eleganca sta dve besedi, s katerima bi lahko opisali stajlinge.
Minimalizem in eleganca sta dve besedi, s katerima bi lahko opisali stajlinge.FOTO: AP

Melania Trump je veljala za modno ikono že pred vselitvijo v Belo hišo, v zadnjih letih pa je svoj modni stil izpilila do popolnosti. Minimalizem in eleganca sta dve besedi, s katerima bi lahko opisali stajlinge, s katerimi je po mnenju številnih prekosila tudi svojo predhodnico Michelle Obama. V nadaljevanju razkrivamo pet modnih pravil, ki se jih pri izbiri oblačil Melania vedno drži. 

1. Črno-bele kombinacije so nepogrešljive

Melania prisega na nevtralne barvne odtenke in klasiko, zato se pogosto odloči za črno-belo kombinacijo, s katero ni mogoče zgrešiti. Tako je v preteklosti že večkrat navdušila v kombinaciji črnih hlač in bele srajce ali obratno.

Melania Trump končno spregovorila o svojem zakonu
Preberi še
Melania Trump končno spregovorila o svojem zakonu
Melania je ljubiteljica enobarvnih modnih kombinacij.
Melania je ljubiteljica enobarvnih modnih kombinacij. FOTO: AP

2. Opazni modni dodatki in salonarji

Eden njenih najljubših modnih dodatkov je zagotovo pas, s katerim Melania poudari svojo ženstveno linijo in obline. Tega nosi tako z oblekami kot trenutno zelo priljubljenimi kombinezoni. Še eden njenih zelo opaznih dodatkov so salonarji, s katerimi začini še tako preprosto modno kombinacijo. 

3. Kraljica elegantnih kostimov

Medtem ko je Michelle Obama prisegala na obleke, je Melania poznana po izbiri elegantnih kostimov, tako hlačnih kot tistih s krili, ki segajo do kolen. Pogosto se odloči za kostime v naravnih in zemeljskih odtenkih, kot sta bež in olivno zelena, ki na njej niso videti prav nič dolgočasno.

Melania Trump ve, kako pritegniti pozornost
Preberi še
Melania Trump ve, kako pritegniti pozornost

4. Plašč-obleka

Modni kos, ki je bil v preteklosti najpogosteje rezerviran za pripadnice kraljevih družin, Melania pa ga je povzdignila na povsem nov nivo. Rezultat so čudovite modne kombinacije, nad katerimi so navdušeni tudi modni kritiki. 

5. Barve namesto vzorcev

Medtem ko številne modne navdušenke prisegajo na vzorce, je Melania ljubiteljica enobarvnih modnih kombinacij v barvah, ki izstopajo. Od rdeče, zelene do svetlomodre – ko gre za pomembna politična srečanja, prva dama rada poseže po opaznih barvnih stajlingih. 

Kolinda od glave do pet skopirala Melanio!
Preberi še
Kolinda od glave do pet skopirala Melanio!
Pogosto se odloči za kostime v naravnih in zemeljskih odtenkih.
Pogosto se odloči za kostime v naravnih in zemeljskih odtenkih.FOTO: AP
Melania Trump je veljala za modno ikono že pred vselitvijo v Belo hišo.
Melania Trump je veljala za modno ikono že pred vselitvijo v Belo hišo.FOTO: AP
Svoje stajlinge rada popestri z opaznim pasom.
Svoje stajlinge rada popestri z opaznim pasom.FOTO: AP

 

KOMENTARJI (76)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375