Zadovoljna.si
Kopalke

Moda

7 trendov kopalk, ki jih bomo nosile v letu 2021

Zadovoljna.si
23. 07. 2021 10.02
0

V tem letu se vračajo nepogrešljivi klasični dizajni in simpatični stili, ki jih navdihuje preteklost. Od klasičnih potiskov do navihanih naborkov – predstavljamo vam 7 top trendov ženskih kopalk, ki jih boste z užitkom nosile še mnoga leta.

Igrivi naborki

Navihani naborki so tako za male kot velike ljubiteljice morja. Na plaži boste izgledale še posebej simpatično v udobnih kopalkah s preprostim dizajnom ter elegantnimi volančki, ki krasijo zgornji del bikink. S tem stilom ne morete zgrešiti, saj prav vsaka ženska v njem izgleda izvrstno. Najbolj pa ga boste vzljubile tiste, ki iščete bikini kopalke, s katerimi bi poudarile zgornji del vašega trupa ter tako uravnotežile vašo silhueto.

Tkanine s teksturo

Klasika je klasika z razlogom. Ni se vam potrebno odločiti za zapletene potiske ali drzne izreze, da bi izgledale elegantno. Če obožujete kopalke v nevtralnih barvah, toda želite kanček popestritve, vam bodo morda ugajale tkanine s teksturo. Tako boste vašemu izgledu dodale zanimiv, a prefinjen detajl, ki ne bo odvrnil pozornosti od izredno simpatičnega dizajna, ki ga boste nosile. 

Navihani naborki so tako za male kot velike ljubiteljice morja.
Navihani naborki so tako za male kot velike ljubiteljice morja.FOTO: Arhiv naročnika

Retro pridih

Želite to leto izgledati elegantno, ženstveno, toda hkrati malo nagajivo? Za vas bodo čudovita izbira prefinjene dvodelne retro kopalke. Polka pikice so uporabne ob vsaki priložnosti ter se prilegajo skoraj vsakemu kosu oblačila – in kopalke tu niso izjema. S temi klasičnimi bikinkami boste izžarevale vintage glamur. Če želite vaš look dvigniti na še višjo raven, se poigrajte z raznoraznimi dodatki, ki spominjajo na živahna 60. leta. Izbirate lahko med sončnimi očali z okvirjem mačjih oči, velikimi okroglimi uhani, ali pa se odločite za izjemno prefinjeno minimalistično ruto okoli vratu.

Bikini z visokim izrezom

Eden izmed prevladujočih trendov to leto so definitivno minimalistične bikinke z visokim izrezom. Te posebne bikinke navdihuje moda iz daljnih 80. To leto bomo videli veliko dizajnov, ki so modernizacija čudovitih trendov iz preteklosti. Pri bikinkah z visokim izrezom takoj vidimo, zakaj je ta stil ponovno v modi in bo tudi ostal v naših omarah še dolgo let - ta dizajn namreč lepo poudari noge ter jih optično podaljša. 

Te posebne bikinke navdihuje moda iz daljnih 80-ih.
Te posebne bikinke navdihuje moda iz daljnih 80-ih. FOTO: Arhiv naročnika

Za ljubiteljice športa

Športne enodelne kopalke so izvrstna izbira za vse vročekrvne ljubiteljice morja, športa in pustolovščin. Dobro oblikovane športne kopalke niso top izbira za vas zgolj zaradi izgleda – morajo vam dajati tudi občutek udobja in svobode. V teh kopalkah boste lahko brezskrbno zaplavale in se prepustile čisti vodni zabavi.

Kopalke z žico

Z nekaj opore v svojem življenju je vsaka ženska lahko neustavljiva. V bikinkah, ki jih okrašuje elegantno oblikovana žica, boste povsod pustile močan vtis. Poleg udobnega in zapeljivega dizajna, ta trend obdaja tudi poseben glamur, saj mnoge spominja na vintage nedrčke, ki so bili nekdaj nepogrešljiv kos v garderobah klasičnih hollywoodskih igralk.

V teh kopalkah boste lahko brezskrbno zaplavale in se prepustile čisti vodni zabavi.
V teh kopalkah boste lahko brezskrbno zaplavale in se prepustile čisti vodni zabavi.FOTO: Arhiv naročnika

Pokažite svojo divjo stran

Bikini z živalskim potiskom je osnovni del garderobe vsake modne navdušenke. Ta brezčasni dizajn bo navdušil vsakogar, saj vedno izgleda prefinjeno in elegantno. Dvodelne kopalke s črno-belim živalskim potiskom izgledajo čudovito, če jih kombinirate z dodatki svetlejših nevtralnih barv. Če se boste odločile, da letos na dopust zakorakate v razkošnih bikinkah z živalskim potiskom, ste lahko prepričane, da boste na plaži pustile nepozaben vtis!

Sponzorirana vsebina 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375