Zadovoljna.si
Blake Lively

Moda

Blake Lively: vse njene nepozabne kreacije z Met Gala

J.V.
06. 05. 2020 08.00
0

Med dogodki, ki so bili zaradi epidemije odpovedani, je bil tudi slavni Met Gala. Spektakularni in najbolj prestižni dogodek, ki se ga vsako leto veselijo številni zvezdniki, bi se moral namreč zgoditi 4. maja. Ob tej priložnosti so številne zvezdnice na družbenih omrežjih delile fotografije modnih kreacij, s katerimi so nas navdušile v preteklih letih. Med njimi je bila tudi Blake Lively, ki je v preteklosti že večkrat potrdila status modne kraljice.

Met Gala, vsakoletni dobrodelni dogodek, ki vedno znova navduši in šokira z drznimi, norimi, pretiranimi, ekstravagantnimi, teatralnimi in izredno domiselnimi modnimi kreacijami.

 Letos bi se moral zgoditi 4. maja, a je bil seveda tako kot številni drugi dogodki odpovedan. V njegovo čast so tako številne zvezdnice ta dan izkoristile za obujanje spominov. Med njimi igralka Blake Lively, ki je na družbenem omrežju Instagram delila fotografije preteklih dogodkov Met Gala, na katerih nas je z izbiro kreacije vedno pustila odprtih ust. 

Prvič se je prestižnega dogodka udeležila leta 2008 in bila od takrat ena najbolj predanih udeleženk modnega dogodka leta, katerega glavna organizatorka je urednica revije Vogue Anna Wintour. 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493