Zadovoljna.si
moda

Moda

Letos bomo nosile dežne plašče 'oversized' modelov

N. Č.
13. 03. 2024 05.00
0

Sezona dežnih plaščev je že tu in en model še posebej izstopa. Gre za 'oversized' dežne plašče, ki so pravi hit letošnjega leta.

Poleg klasičnih dežnih plaščev s pasom so to sezono zelo trendi dežni plašči 'oversized' kroja. Najdete jih v ponudbi številnih uličnih znamk in izgledajo odlično.

V ženski garderobi je dežni plašč eden izmed najbolj priljubljenih klasik - brezčasen kos, ki nikoli ne gre iz mode. Je idealna izbira za pomlad ali jesen, v kolekcijah modnih znamk za to sezono pa kot že omenjeno izstopajo predvsem 'oversized' modeli.

Letošnjo pomlad bomo nosile torbice v tej barvi
Preberi še
Letošnjo pomlad bomo nosile torbice v tej barvi

To pomlad so trendi zares raznoliki, zato so poleg klasičnih dežnih plaščev zelo priljubljeni tudi kratko rezani dežni plašči, nadaljuje pa se tudi priljubljenost dežnih plaščev iz usnja in jeansa. Poleg dežnih plaščev klasičnega kroja so to sezono zelo trendi tudi 'oversized' dežni plašči.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zakaj obožujemo 'oversized' dežne plašče?

Za razliko od klasičnih dežnih plaščev s pasom, 'oversized' dežni plašči delujejo nekoliko uporniško in 'kul', osvojili pa so že številne trendseterke, ki jih kombinirajo na različne načine. So idealen kos za ustvarjanje vpadljivih vsakodnevnih outfitov, odlično pa se bodo podali tudi k jeansu ali hlačam ter balerinkam ali teniskam. Oversized dežni plašč ni le trendovski, ampak tudi zelo praktičen, še posebej v spremenljivem spomladanskem vremenu.

Emily Ratajkowski pokazala več, kot je načrtovala
Preberi še
Emily Ratajkowski pokazala več, kot je načrtovala

Oversized dežni plašči so našli svoje mesto v kolekcijah številnih high street modnih znamk, in čeprav jih najpogosteje najdemo v klasičnih bež odtenkih, jih lahko najdete tudi v temno modrih in kaki odtenkih, ki bodo zagotovo vnesli kanček svežine v vaš videz. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Mailing

Moda

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.net.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375