Kavbojke, ki jih lahko nosite 24 ur na dan

Kavbojke, ki jih lahko nosite 24 ur na dan

J.V.
19.03.2023, 5:00
0
Igralka Cate Blanchett, ki jo mnogi uvrščajo v sam vrh najbolje oblečenih hollywoodskih zvezdnic, se je pred kratkim mudila v pogovorni oddaji, ki jo vodi Jimmy Kimmel, za to posebno priložnost pa izbrala popoln par kavbojk, v katerih bi lahko preživele ves dan.

Cate Blanchett je za gostovanje v priljubljeni pogovorni oddaji izbrala trendovski model jogger kavbojk, ki že na prvi pogled delujejo zelo udobno. Gre za hlače, ki so kombinacija trenirke in kavbojk, imajo elastičen pas in širše hlačnice. 

Da je ustvarila bolj šik videz, jih je igralka kombinirala z nizkimi belimi škornji z visoko peto in dolgo rumeno bluzo s pentljo. Pika na i celotnemu stajlingu pa je bila rjava torbica. 

Jogger hlače iz džina so odličen modni trik za vse, ki si želijo nositi kavbojke, a jih moti njihova neudobnost. Čeprav so na prvi pogled videti kot trenirka, pa je Cate odličen primer tega, kako jih povzdigniti na višji nivo in z njimi ustvariti šik in trendovski stajling. To je vsekakor model hlač, v katerih boste brez težav zdržale 24 ur.  

Cate Blanchett
Cate BlanchettFOTO: Profimedia

Cate Blanchett
Cate BlanchettFOTO: Profimedia