Zadovoljna.si
Najbolj trendi trenirke - 8

Stilski nasvet

Kdo pravi, da v trenirki ne morete biti šik in trendi?

J.V.
19. 02. 2018 07.42
1

Ob besedi 'trenirka' večina najprej pomisli na razcapane trenirka hlače, ki imajo po možnosti še kakšno luknjo in ki so primerne le za domač kavč. A ni treba, da je tako. Trenirka je lahko tudi modni kos, v katerem vam bo še vedno udobno, a boste v njem videti tudi šik in trendi. Zlasti, če bo žametna!

Včasih je trenirka veljala za oblačilo, namenjeno športnim aktivnostim, danes pa se pojavlja vsakodnevno; tako na ulici kot v zavetju doma. V izobilju različnih krojev, materialov in barv se odločite za tisto, ki bo najbolj udobna in bo pristajala vaši obliki postave.

Pri izbiri trenirke bodite pozorni predvsem na kvaliteten material. Najboljša je kombinacija bombaža in elastana, ki omogoča raztegljivost in prilagajanje telesu. Tako vaša trenirka ne bo izgubila oblike in se raztegnila, temveč bo ostala v prvotnem stanju tudi med samo aktivnostjo.

Pomembna je tudi izbira kroja. Popolnoma oprijet kroj pristaja le malo kateri ženski. Če želite modno klasiko, raje izberite hlače, ki nežno objamejo telo, proti koncu pa se nekoliko razširijo.

Zelo pomemben je tudi pas. Ta mora obvezno vsebovati elastiko, poleg tega pa ne sme biti prenizek.

Tudi zgornji deli so lahko različni. Od klasičnih jopic na zapenjanje in zadrgo, pa vse do puloverjev. Tu so še modni brezrokavniki, ki jih lahko nosimo samostojno ali v kombinaciji z majicami brez ali z rokavi.

Najbolj trendi trenirke - 8
Najbolj trendi trenirke - 8FOTO:

Najbolj trendi trenirke - 7
Najbolj trendi trenirke - 7FOTO:

Najbolj trendi trenirke - 6
Najbolj trendi trenirke - 6FOTO:

Najbolj trendi trenirke - 5
Najbolj trendi trenirke - 5FOTO:

Najbolj trendi trenirke - 4
Najbolj trendi trenirke - 4FOTO:

Najbolj trendi trenirke - 3
Najbolj trendi trenirke - 3FOTO:

Najbolj trendi trenirke - 2
Najbolj trendi trenirke - 2FOTO:

Najbolj trendi trenirke - 1
Najbolj trendi trenirke - 1FOTO:

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399