Zadovoljna.si
Moda - krilo

Moda

Vračajo se maksi krila in videti so odlično

N. Č.
25. 04. 2024 05.00
0

Tudi ve že komaj čakate, da se temperatura malce dvigne in da končno lahko oblečete svoje najljubše spomladansko krilo? Letos bomo nosile krila v slogu 90. let, videti pa bodo odlično.

Moda je živa in se spreminja tako sezonsko kot mesečno, vendar obstajajo nekateri kosi oblačil, h katerim se vedno znova vračamo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

To pomlad se številne slavne dame odločajo za različne različice maksi kril – od boho sloga, padajočih, različnih materialov in klasičnega denima do lanenih, usnjenih in satenastih tekstur. Večinoma nosijo raven kroj krila, tiste, malce bolj drzne, pa brez oklevanja oblečejo tudi A-kroj.

Čeprav ta trend spominja na čas 90. let, ko so se takšna maksi krila najpogosteje nosila, je leto 2024 prineslo več svobode in eksperimentiranja glede samega sloga in podobe, ki jo boste kombinirale s temi elegantnimi krili.

Krilo, ki nikoli ne gre iz mode
Preberi še
Krilo, ki nikoli ne gre iz mode

Tako lahko sklenemo, da se maksi krila v stilu 90. let vračajo v velikem slogu, a tokrat z večjo raznolikostjo krojev, materialov in načinov kombiniranja. Ni pomembno, ali prisegate na eleganco sirena kroja ali igrivost A-kroja, v svetu maksi kril je prostor za vse. Pustite svoji ustvarjalnosti prosto pot in ustvarite svoj edinstven slog, ki bo zagotovo pritegnil poglede.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Mailing

Moda

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: glossy.espreso.co.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375