Zadovoljna.si
Olivia Palermo-8

Moda

Modna ikona Olivia Palermo v čevljih, ki bodo hit leta 2021

J.V.
16. 11. 2020 07.54
0

Modna ikona in priljubljena influencerka Olivia Palermo svoj prosti čas najraje preživlja v družbi svojega kosmatega ljubljenčka, s katerim se vsak dan sprehaja po newyorških ulicah. In medtem ko se 'navadni smrtniki' na sprehod s psom odpravimo v ponošeni trenirki, Olivia za svoje sprehode izbira šik stajlinge po zadnjih modnih smernicah.

Modne ikone Olivie Palermo ne boste nikoli videle v trenirki. 34-letna influencerka, ki je svoje ime zgradila na edinstvenem občutku za modo in s pomočjo poznanstev, ki jih je sklepala na newyorških zabavah, je vedno brezhibno urejena. Naj gre za sprehod s psom ali družaben dogodek, Olivia je vedno videti maksimalno šik. In tako je bilo tudi pred nekaj dnevi, ko so jo paparaci ujeli na vsakodnevnem sprehodu. 

Olivia je nosila priljubljene skinny kavbojke, črn plašč in pleten puli z visokim ovratnikom, pika na i celotnemu stajlingu pa so bili čevlji, ki bodo po napovedih modnih strokovnjakov najbolj iskan model prihodnjega leta. Gre za lakirane 'loafer ' čevlje z debeljšim podplatom. 

Mokasinke ali loaferke so bile pred nekaj sezonami eden izmed 'must have' modnih trendov in kot kaže, bodo prihodnje leto znova deležne svojih nekaj minut slave. Sodeč po podatkih spletne strani Lysta, so čevlji vedno bolj priljubljena izbira med modnimi navdušenkami po vsem svetu, ki so že napovedale najbolj priljubljeno obutev leta 2021. 

Vanje se je očitno zaljubila tudi Olivia, ki jih ima, sodeč po njenih stajlingih v minulih dneh, v svoji omari kar nekaj. 

Olivia Palermo: kako namesto maske nositi šik svileno ruto
Preberi še
Olivia Palermo: kako namesto maske nositi šik svileno ruto
Olivia Palermo-3
Olivia Palermo-3FOTO: Profimedia
Olivia Palermo-5
Olivia Palermo-5FOTO: Profimedia
Olivia Palermo-1
Olivia Palermo-1FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375