Zadovoljna.si
Moda na podelitvi nagrad emmy

Moda

Modne poslastice na podelitvi nagrad emmy 2019

J.V./STA
23. 09. 2019 13.57
0

71. podelitev nagrad emmy bo za vedno ostala v spominu igralski zasedbi serije Igra prestolov, ki je prejela nagrado za najboljšo dramsko serijo, katera zvezdnica si zasluži nagrado za najlepšo večerno toaleto, pa presodite sami.

Igra prestolov je bila v osmi in obenem zadnji sezoni na nedeljski podelitvi televizijskih nagrad emmy v Los Angelesu razglašena za najboljšo dramsko serijo. Presenečenje letošnje podelitve je bila po pisanju francoske tiskovne agencije AFP britanska črna komedija Fleabag, ki je bila razglašena za najboljšo komično serijo.

V kategoriji drama je bil za glavno moško vlogo v nagrajen Billy Porter za vlogo v seriji Pose, za glavno žensko vlogo v tej kategoriji je zlati kipec prejela Jodie Comer za Killing Eve. V kategoriji komedija je za glavno moško vlogo zlati kipec prejel Bill Harder za televizijsko serijo Barry, za glavno žensko vlogo pa Phoebe Waller-Bridge za vlogo v Fleabag v produkciji Amazona.

10 najlepših kosov nakita z rdeče preproge emmyjev
Preberi še
10 najlepših kosov nakita z rdeče preproge emmyjev

V kategoriji drama je bila za žensko stransko vlogo nagrajena Julia Garner za vlogo v televizijski seriji Ozark, v kategoriji komedija pa sta bila za stranski vlogi nagrajena Tony Shalhoub in Alex Borstein za The Marvelous Mrs. Maisel.

V kategoriji mini serija je nagrado emmy pobral Chernobyl televizije HBO. V omenjeni kategoriji je bil za glavno moško vlogo nagrajen Jharrel Jerome za When They See Us, za glavno žensko vlogo pa Michelle Williams za Fosse/Verdon. Za stransko vlogo sta zlata kipca prejela Ben Whishaw za A Very English Scandal in Patricia Arquette za The Act.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375