4 modni kosi, ki bodo to jesen absolutni hit

4 modni kosi, ki bodo to jesen absolutni hit

J.V.
18.09.2022, 5:00
0
Vroči poletni dnevi so se poslovili in misli nam že uhajajo k prihajajoči jeseni in modnim trendom, ki jih bo prinesla s seboj. Po napovedih modnih strokovnjakov bodo največ pozornosti deležni naslednji štirje modni kosi.

Pred nami so hladnejši meseci in ob prehodu iz poletja v jesen ne moremo mimo vprašanja, kaj bomo nosile to sezono. Modni poznavalci že opažajo trende, ki bodo absolutni jesenski hit in ki od septembra naprej kraljujejo na ulicah svetovnih prestolnic. Nova sezona seveda prinaša številne nove modne trende, med njimi pa se skrivajo tudi nekateri stari znanci, ki so z leti postali prava klasika. Preden se lotite nakupovanja jesenske garderobe, preverite, ali imate katere izmed njih že v omari!

PREBERI ŠE
Jeseni bomo prisegale na 'pisarniške' hlače

Usnjene jakne

September je s seboj prinesel tudi precej nižje dnevne temperature. Čeprav bo na soncu še vedno prijetno toplo, pa bodo jutra in večeri hladni, kar pomeni, da bo spet prišel čas, ko bomo morale iz omare potegniti jesensko jakno. Gre za brezčasen modni kos, ki pristoji vsakomur, vključite pa ga lahko praktično v vsako modno kombinacijo. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Maksi krila

Kdo pravi, da so dolga krila rezervirana le za poletne mesece? Modele iz lažjih materialov lahko odlično kombinirate tudi s pletenimi jopicami in puloverji za popolno prehodno kombinacijo. V jesenskih mesecih vsako leto kraljujejo predvsem krila v zemeljskih odtenkih, bež ali črni barvi, zelo priljubljen pa je cvetlični vzorec. 

Vsestranski bel top

Preprost in vsestranski bel top je že nekaj časa priljubljen kos v omarah številnih trendseterk in modnih vplivnic, prisoten pa bo tudi to jesen. 

PREBERI ŠE
Modni trendi za pomlad 2023, v katere lahko vložite že zdaj

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Bomber jakne

Se jih še spomnite? S svojo praktičnostjo in trendi videzom je naša srca osvojila že pred nekaj leti, nosile pa jo bomo tudi letos. Gre za model jakne, ki je bil namenjen pilotom, svoje najsvetlejše modne trenutke pa je jakna doživela v 80. letih, ko so jo nosili vsi.  Po krajši pavzi se to jesen vračajo na modno sceno, in sicer v različnih stilih, barvah in materialih. Vsem pa je skupna ena stvar, in sicer zmožnost, da se lahko prilagodijo prav vsakemu stilu. Ne glede na to, ali prisegate na 'casual', eleganten ali prefinjen ženstven stil, bomber jakna se odlična poda k vsakemu.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Takšne čevlje bomo nosile to jesen