Zadovoljna.si
Obleka

Moda

Obleke, brez katerih to jesen ne bo šlo

J.V.
02. 09. 2023 05.00
0

Čeprav so pred nami hladnejši dnevi, pa to ne pomeni, da moramo obleke postaviti v kot do naslednje spomladi. Mini, midi ali maksi, obleke so nepogrešljiv del jesenske garderobe in tudi letos ne bo nič drugače. Največ naše pozornosti bodo deležne srajčne obleke, obleke s cvetličnim potiskom in modeli voluminoznih dizajnov in izrezanih detajlov.

Časi, ko smo elegantne in glamurozne obleke nosile le ob posebnih priložnostih, so mimo. Življenje je kratko in treba je užiti vsako sekundo, kar pomeni, da hranjenje lepih kreacij samo za posebne priložnosti nima smisla. Zlasti v turobnih jesenskih dneh, ko še toliko bolj hrepenimo po barvah in sijaju. In na kakšen obleke bomo prisegale v prihajajočih mesecih? 

Po napovedih modnih strokovnjakov ne bo šlo brez oblek z grafičnimi potiski, pa naj bo kratka, srednje dolga ali maksi obleka. Tu so tudi modeli z voluminoznimi rokavi, ki so se v preteklih letih vrnili na modno sceno in nas povsem navdušili. Statement rokavi in igrivi potiski izžarevajo romantiko, letos pa so v trendu tudi modeli, ki delujejo mogočno in močno ter dobesedno vlivajo samozavest.

Modni favorit: Kako to jesen nositi karirast blazer?
Preberi še
Modni favorit: Kako to jesen nositi karirast blazer?
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

4 modeli oblek, brez katerih to jesen ne gre

Srajčne obleke so v zadnjih nekaj sezonah postale must have modni kosi, to jesen pa dokazujejo, da elegantna klasika ne gre nikoli iz mode. Te brezčasne in čudovite kreacije so utelešenje ležernega šika, njihova največja prednost pa je, da pristajajo ženskam vseh starosti in velikosti. 

Drugi model oblek, ki bo kraljeval v prihajajočih mesecih, so vpadljive obleke s potiskom. Cvetlični potiski in vpadljivi vzorci to jesen in zimo ne bodo ostali neopaženi, pravzaprav se vračajo v močnejši različici kot kdaj koli prej.

Pozabiti pa ne smemo niti na kratke obleke, ki so tudi ob nižjih temperaturah in v kombinaciji s hlačnimi nogavicami ter visokimi škornji prava modna senzacija. 

In še zadnje, a zato prav nič manj pomembne, so party obleke. Ti modeli oblek so eden največjih trendov sezone, še posebej tisti, ki so bili predstavljeni na revijah oblikovalca Davida Kome in modne znamke Paca Rabanna.

To sezono kupite škornje, ki jih lahko nosite od jutra do večera
Preberi še
To sezono kupite škornje, ki jih lahko nosite od jutra do večera
Obleke
OblekeFOTO: Profimedia
Obleke
OblekeFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375