Zadovoljna.si
Moda

Moda

Modni trendi, ki jih to pomlad ne smete spregledati

Zadovoljna.si
17. 05. 2023 05.00
0

Ko temperature zunaj počasi rastejo in je vedno več dni obarvanih s soncem, naša garderoba postaja vedno lahkotnejša in bolj pisana. Med modnimi trendi, ki bodo to sezono narekovali modne smernice, so drzne in svetle barve, cvetlični potiski, 'oversize' kroji in trajnostne ter okolju prijazne tkanine.

Drzne in svetle barve bodo 'must have'

Modni trendi za pomlad 2023 bodo v znamenju drznih in svetlih barvnih odtenkov. Med najbolj zaželenimi bodo barve, kot so rožnata, oranžna in rumena, zgrešile ne boste niti, če boste svoje stajlinge popestrile z odtenki drzne modre in zelene. Te barve so popolne za popestritev vaše spomladanske garderobe in bodo poskrbele, da boste izstopale tudi v množici. Naj vas ne bo strah mešanja in kombiniranja različnih barv, da ustvarite mladosten in šik videz.

Cvetlični potiski se vračajo

Na modne trende za pomlad 2023 bo imela velik vpliv tudi narava, v središču pozornosti pa bodo tudi to sezono cvetlični potiski in drugi vzorci, ki jih navdihuje narava. Od nežnih cvetličnih potiskov do drznih tropskih potiskov, ti vzorci so kot nalašč za dodajanje pridiha vaši garderobi. Kombinirajte cvetlično bluzo z enobarvnim krilom ali hlačami za šik in ženstven videz ali pa si privoščite cvetlično obleko od glave do pet.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Takšna plisirana krila so 'in' to sezono
Preberi še
Takšna plisirana krila so 'in' to sezono

V ospredju bodo 'oversize' kroji in silhuete

Eden največjih trendov za pomlad 2023 so prevelike in sproščene silhuete ter kroji. Pomislite na ohlapne bluze, plavajoče obleke in široke hlače. Pri tem trendu gre za udobje in lahkotnost, hkrati pa je videti elegantno in urejeno. Če želite uravnotežiti volumen teh kosov, jih kombinirajte z bolj oprijetimi kosi, na primer s pasom, ki bo poudaril vašo postavo, ali z zgornjim delom, ki ga zataknete za pas hlač, da ustvarite pas.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Trajnostne in okolju prijazne tkanine so 'in'

Ker se vedno bolj zavedamo svojega vpliva na okolje, postajajo trajnostne in okolju prijazne tkanine vse bolj priljubljene v modni industriji. Poiščite kose iz materialov, kot so organski bombaž, lan, konoplja in recikliran poliester. Te tkanine nimajo le manjšega vpliva na okolje, ampak so tudi bolj trpežne in dolgotrajne, zaradi česar so pametna naložba za vašo garderobo. Poleg tega številne trajnostne blagovne znamke dajejo prednost etičnim delovnim praksam, tako da se lahko dobro počutite, ko podpirate podjetje, ki ceni ljudi in planet.

Čevlji, ki jih lahko nosite od jutra do večera
Preberi še
Čevlji, ki jih lahko nosite od jutra do večera

Modni dodatki naj bodo drzni

'Statement' modni dodatki so obvezna oprema za pomlad 2023. Drzni, vpadljivi kosi, kot so preveliki uhani, debele ogrlice in izrazni pasovi, lahko takoj povzdignejo še tako preprost stajling. Poiščite dodatke edinstvenih oblik, tekstur in barv, ki bodo vašemu videzu dodali ščepec glamurja in ekstravagance, in ne bojte se kombinirati različne kose za resnično drzen in modno dovršen stajling.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 353