Zadovoljna.si
Fabjan sisters Answear Aidas Photography 1

Moda

Modni trendi letošnje pomladi, ki jih ne smete zamuditi

S.V.
08. 03. 2023 05.00
0

Kadar znamo prijateljice, sošolke, poslovne partnerice, sestre, torej ženske, stopiti skupaj, se motivirati in spoštovati, lahko nastanejo čudovite in uspešne zgodbe. To dokazujejo tudi naslednja dekleta, ki so vsem pokazala, da združena ženska moč lahko premika meje.

Karmen Meze in Neža Mlakar v kolekciji Sisterhood še močneje izražata svojo moč in medsebojno povezanost.
Karmen Meze in Neža Mlakar v kolekciji Sisterhood še močneje izražata svojo moč in medsebojno povezanost. FOTO: Arhiv naročnika

Karmen Meze in Neža Mlakar sta združili svojo žensko moč in ustanovili uspešno blagovno znamko La Popsi. S skupnimi sanjami, cilji, motivacijo in močnim spoštovanjem druga do druge sta dokazali, da se vse da, in zmagali v tretji sezoni projekta Štartaj Slovenija. Dekleti pleteta izjemno in trdno prijateljsko vez že iz otroštva. 

Tamara in Sara Djordjić sta sestri in ustanoviteljici znamke LiQuanidsa, izdelkov za intimno nego. Znamko še naprej razvijata in sta na trg lansirali tudi nov produkt za nego obraza. Njuno načelo je, da delujeta v skladu z naravo, zato so izdelki popolnoma naravni. V sam proces izdelave posameznega izdelka vlagata ogromno časa in energije. Sestri sta si značajsko različni, medtem ko je Tamara umetnica, je Sara velik knjižni molj in navdušenka nad naravo, rastlinami in zelišči. A kljub temu skupaj več kot odlično sodelujeta. Združujejo ju tesna sestrska vez, medsebojna podpora in ljubezen do ustvarjanja visoko kakovostnih in estetsko dovršenih izdelkov. 

Erika in Simona Fabjan sta sestri in nekdanji profesionalni odbojkarici na mivki, ki sta močno povezani tako pri športu kot tudi v vsakdanjem življenju. Druga drugi sta si v podporo, tudi ko stvari ne potekajo tako, kot sta si zamislili. Simona je nutricionistka oziroma prehranska svetovalka, Erika pa vodi svojo šolo odbojke, hkrati pa je še pravnica. 

Omenjene ženske dokazujejo, da združena ženska moč lahko premika meje in pomeni imeti prav posebno moč, saj si vedno stojijo ob strani, se spodbujajo, veselijo in motivirajo. In prav to je vizija sestrstva, ki jo predstavlja kolekcija Answear.LAB, ki združuje svet mode, glasbe in umetnosti, slavi žensko prijateljstvo in solidarnost na več ravneh in jo nosijo tudi omenjena dekleta. Zahvaljujoč kolekciji lahko močna sporočila izražate kar brez besed prek trendovskih modnih kosov letošnje pomladi, ki jih predstavljamo v nadaljevanju. 

Tamara in Sara Djordjić pri izbiri kosov kolekcije Sisterhood nista mogli skriti, da sta sestri - njuna povezanost se odraža tudi pri izbiri oblačil.
Tamara in Sara Djordjić pri izbiri kosov kolekcije Sisterhood nista mogli skriti, da sta sestri - njuna povezanost se odraža tudi pri izbiri oblačil.FOTO: Arhiv naročnika

Rožnata barva je barva sestrstva

Verjetno že komaj čakate, da boste lahko sive in temne puloverje zamenjale z rožnatimi srajcami in potiskanimi majicami. Rožnata barva bo to pomlad v ospredju, v tej barvi pa boste lahko nosile hlače na zvonec, 'oversize' srajco, ki se odlično poda k črnim džins hlačam, ali pa preprosto dolgo obleko, ki jo lahko kombinirate z džins jakno. 

Rožnata je simbol ljubezni in razumevanja, ki bi ju ženske morale imeti druga do druge, zato je ta tudi v ospredju kolekcije SISTERHOOD, ki so jo ustvarili pri Answear.LAB in s katero želijo širiti pomen moči sestrstva. V kolekciji boste našle energične odtenke šokantne roza barve, ki se pojavlja na usnjenih plaščih, oblekah iz satena, krilih iz tila in ženskih oblekah. 

Med barvami bo izstopala tudi futuristična srebrna, ki se nanaša na prihodnost in sfero sanj. V tej barvi lahko izberete jakno ali pa krilo, ki sta odlična izbira za popestritev vsakdanjega videza. 

Klasika, ki ne gre nikoli iz mode

Svetel džins je klasika, ki se zagotovo najde v vsaki omari. Letos bodo poleg ozkih hlač ponovno v ospredju tudi hlače na zvonec, ki so svoj vrhunec priljubljenosti doživele v 70. letih. Lahko jih kombinirate z 'oversize' srajco ali preprosto belo majico, podajo pa se jim tako superge kot na primer tudi mokasinke, ki jih najdete v različnih modelih. Tudi kolekcijo SISTERHOOD dopolnjujejo kosi džinsa v pomirjujoči modri barvi. Na voljo so kosi kavbojk in kombinezonov s privlačnimi okraski. 

Ker je pred nami prehodno obdobje, bodo nepogrešljiv modni kos tudi jakne. Vračajo se motoristične in bomber jakne, ki so na voljo v številnih barvnih odtenkih in modelih. Najdete jih tudi v posebni izdaji kolekcije SISTERHOOD

Potiskane majice in puloverji bodo in

Potiskane majice s posebnimi kolaži ali sporočili so že nekaj časa pravi hit, pa naj bodo to kolaži, sporočila iz priljubljenih serij, znanih pevk/pevcev ali zgolj preprosti življenjski napisi, s katerimi se lahko poistovetite. 

Pomembna točka kolekcije SISTERHOOD so majice in puloverji s potiskanimi kolaži, ki jih je ustvarila Ania Glik, nadarjena poljska umetnica, ki je sodelovala z največjimi modnimi hišami. Izbirate lahko med serijo šestih digitalnih kolažev s slogani, ki izražajo moč sestrstva. Na oblačilih se pojavljajo simboli sestrstva, kot so stisnjene ženske roke in različni slogani, kot so "Stand by your sister", "Sisterhood gives you power" ali "Help one another is part of sisterhood religion". Simpatična kolekcija je odlična ideja tudi za darilo sestri, prijateljici ali najljubši osebi, ki ji želite sporočiti, da vam pomeni res veliko.

Sponzorirana vsebina 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375