Zadovoljna.si
Nahrbtniki - 1

Stilski nasvet

Na faks z novim trendi nahrbtnikom!

J.V.
23. 01. 2018 08.03
1

Težko je najti nahrbtnik, ki bo trendi, a vseeno dovolj velik, da boste vanj lahko spravile vse, kar potrebujete za dan na faksu. Da bi vam olajšali iskanje, smo v spletni trgovini ASOS poiskali nekaj najlepših modelov, za katere smo prepričani, da bodo navdušili vse pridne študentke!

Nahrbtniki so sedaj eden izmed najbolj zaželenih modnih dodatkov že nekaj sezon, kar nas pravzaprav ne preseneča. Poleg tega, da so zelo praktični in vsestranski, niso niti malo podobni nahrbtnikov, kot smo jih nosile pred leti.

Danes jih krasijo cvetlične vezenine, narejeni so iz žameta in na voljo v številnih barvnih odtenkih. Zaradi tega so postali tudi enakovrednim modnim dodatkom, kot so torbice ali nakit, saj popestrijo vsako modno kombinacijo.

Najbolj pa so nad njimi zagotovo navdušene študentke. Zato smo poiskali nekaj takšnih modelov nahrbtnikov, ki so popolna izbira za dni, ko boste dan preživele na faksu.

Nahrbtniki - 9
Nahrbtniki - 9FOTO:

Nahrbtniki - 8
Nahrbtniki - 8FOTO:

Nahrbtniki - 7
Nahrbtniki - 7FOTO:

Nahrbtniki - 6
Nahrbtniki - 6FOTO:

Nahrbtniki - 5
Nahrbtniki - 5FOTO:

Nahrbtniki - 4
Nahrbtniki - 4FOTO:

Nahrbtniki - 3
Nahrbtniki - 3FOTO:

Nahrbtniki - 2
Nahrbtniki - 2FOTO:

Nahrbtniki - 1
Nahrbtniki - 1FOTO:

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413