Zadovoljna.si
Podelitev nagrad emmy 2022

Moda

Večer glamurja: najlepše obleke z rdeče preproge nagrad emmy

J.V.
13. 09. 2022 08.39
0

Včerajšnji večer v Hollywoodu je minil v znamenju vsakoletne podelitve nagrad emmy, ki so namenjene uspehom in dosežkom v televizijski industriji. Letošnja, že 74. podelitev nagrad se je odvijala gledališču Microsoft Theatre v Los Angelesu, na rdeči preprogi pa so se zbrale največje zvezde Hollywooda, ki so nas navdušile z glamuroznimi večernimi toaletami.

Mlada igralka Zendaya se je po rdeči preprogi sprehodila v velikem slogu in bila videti kot prava hollywoodska diva v obleki modne znamke Valentino, s katero je ponovno utrdila svoj status modne ikone, medtem ko ji je kipec za najboljšo žensko vlogo prinesel status ene najbolj obetavnih mladih igralk na svetu ta hip. 

Zendaya je s tem postala tudi prva temnopolta ženska, ki je dobila nagrado za glavno igralko v drami, in najmlajša dvakratna dobitnica katerega koli emmyja v zgodovini. Medtem ko je igralec Lee Jung-jae (serija Squid game) postal prvi azijski igralec, ki je kdaj dobil nagrado za glavno vlogo v drami, in četrti azijski igralec, ki je dobil emmyja. Med govorom se je Zendaya zahvalila igralski zasedbi in ekipi Euphorie ter tistim, ki so z njo delili svoje zgodbe o odvisnosti. "Moja največja želja za Euphorio je bila, da bi lahko pomagala pri zdravljenju ljudi, in želim se samo zahvaliti vsem, ki so delili svojo zgodbo z menoj," je dejala. "Želim, da veste, da sem vsem, ki imate radi Rue ali čutite, da ste Rue, zelo hvaležna za vaše zgodbe in jih nosim s seboj in jih nosim z njo. Najlepša hvala."

Na seznamu najbolje oblečenih so se znašle tudi Elle Fanning, Amanda Seyfried, Lily James, Reese Witherspoon in mnoge druge.

Crhissy Teigen in John Legend
Crhissy Teigen in John LegendFOTO: Profimedia
Podelitev nagrad emmy 2022
Podelitev nagrad emmy 2022FOTO: Profimedia
Podelitev nagrad emmy 2022
Podelitev nagrad emmy 2022FOTO: Profimedia
Zendaya
ZendayaFOTO: Profimedia
Sarah Paulson
Sarah PaulsonFOTO: Profimedia
Elle Fanning
Elle FanningFOTO: Profimedia
Alexandra Daddario
Alexandra DaddarioFOTO: Profimedia
Amanda Seyfried
Amanda SeyfriedFOTO: Profimedia
Reese Witherspoon
Reese WitherspoonFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387