Zadovoljna.si
Modni kiksi leta 2020-9

Moda

Največji modni kiksi leta 2020

J.V.
01. 01. 2021 06.00
0

V letu 2020 smo bili prikrajšani za številne zvezdniško obarvane dogodke in bilo je le nekaj priložnosti, ko smo lahko videli svoje najljubše zvezdnike, ki so se tako kot vsi ostali večino leta skrivali v svojih razkošnih domovih. Kljub temu pa je bilo v zadnjih dvanajstih mesecih kar nekaj priložnosti, ko bi nas zvezdnice lahko navdušile s svojimi modnimi opravami, a so nas namesto tega razočarale.

Izbrali smo nekaj največjih modnih kiksov leta 2020, za katere so poskrbele zvezdnice, kot so Celine Dion, Cate Blanchett, Rabel Wilson, Gwyneth Paltrow in številne druge. Kanadska pevka Celine Dion je s svojimi modnimi opravami kar nekajkrat ukradla pozornost, med tiste, ki so jih modni kritiki opisali kot manj posrečene, pa se je uvrstil njen živo roza kostim. Z njim je pevka obudila spomin na devetdeseta leta, ko je bila zelo priljubljena kombinacija hlač in krila.  Celotni videz je zvezdnica dopolnila z ujemajočo se torbico, srebrnim pasom, sončnimi očali, brez katerih ne gre nikamor, in črnimi salonarji.

Celine Dion s svojim videzom ukradla vso pozornost
Preberi še
Celine Dion s svojim videzom ukradla vso pozornost
Celine Dion
Celine DionFOTO: Profimedia

Omeniti velja tudi igralko Gwyneth Paltrow, ki se je januarske podelitve zlatih globusov udeležila v prosojni obleki rjave barve in v njej pokazala več kot kdaj koli prej. Mnogi se strinjajo, da je bila to ena izmed njenih najpogumnejših modnih odločitev, na katero njeni oboževalci niso bili pripravljeni. Pod kreacijo se je podpisala modna hiša Fendi, Gwyneth pa je spodaj nosila čipkast modrček in miniaturne spodnjice, zaradi katerih so fotografije njene zadnjice preplavile Twitter. "Kot da nima ničesar na sebi" in "na to nisem bil pripravljen" sta le dva izmed mnogih komentarjev na račun njenega drznega stajlinga.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth PaltrowFOTO: Profimedia

Za še en modni kiks na omenjeni podelitvi nagrad je poskrbela tudi igralka in pevka Jennifer Lopez ter s tem dokazala, da celo najbolje oblečenim zvezdnicam kdaj spodleti. Po rdeči preprogi se je sprehodila v razkošni večerni obleki, ki jo je spredaj krasila ogromna zeleno-zlata pentlja. In prav ta je bila razlog, zakaj so modni kritiki skritizirali njen večerni videz. 

Podelitev zlatih globusov
Podelitev zlatih globusovFOTO: Profimedia

Kdo vse se je s svojo modno opravo uvrstil na seznam največjih modnih kiksov leta 2020, pa si poglejte v spodnji galeriji. 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375