Zadovoljna.si
Princ Harry in Meghan Markle

Moda

Najvplivnejši kraljevski modni trenutki leta 2020

J.V.
29. 11. 2020 06.00
0

Modne trenutke, ki so pustili največji pečat na letu 2020, sta zaznamovali tudi susseška vojvodinja Meghan Markle s svojim zelenim 'Megxit' stajlingom in britanska princesa Beatrice, ki je pripadnice nežnejšega spola navdušila z vitage poročno obleko.

Leto 2020 se počasi poslavlja, zato so na spletni strani Lyst, ki je največji modni iskalnik na spletu, objavili seznam modnih trenutkov, ki so najbolj zaznamovali preteklo leto. Na samem vrhu seznama sta se znašli tudi dve članici britanskega kraljevega dvora, Meghan Markle, ki že nekaj let zapored slovi kot ena največji modnih ikon na svetu, in princesa Beatrice, ki je osupnila v prekrasni vintage poročni obleki svoje babice in britanske kraljice Elizabete II. Povpraševanje po obeh stajlingih je po podatkih Lysta letos močno naraslo. 

Spomnimo ...

Meghan je marca letos za svoje zadnje kraljeve dolžnosti izbrala kar nekaj drznih modnih kreacij, med katerimi je bila tudi živo modra obleka, pod katero se je podpisala modna oblikovalka Victoria Beckham. To je nosila 5. marca, ko sta se s princem Harryjem udeležila podelitve nagrad v Londonu. Zaradi tega je povpraševanje po Victorijinih kreacijah naraslo za kar 137 %. 

Najdražje modne kreacije, s katerimi nas je navdušila Meghan Markle
Preberi še
Najdražje modne kreacije, s katerimi nas je navdušila Meghan Markle
Meghan Markle in princ Harry
Meghan Markle in princ HarryFOTO: Profimedia

 Še večji efekt pa je imela dih jemajoča rdeča večerna obleka, pod katero se je podpisala modna znamka Safiyaa in ki jo je Meghan nosila dva dni kasneje. Zadnji stajling, s katerim je vse pustila odprtih ust, preden je spakirala kovčke in zapustila Veliko Britanijo, pa je bila živo zelena obleka Emilie Wickstead. V njej je 9. marca prispela v Westministrsko opatijo. Modna znamka je posledično zabeležila kar 286 % več iskanj na spletu. 

Meghan Markle iskreno spregovorila o tragični izgubi otroka
Preberi še
Meghan Markle iskreno spregovorila o tragični izgubi otroka
Meghan in princ Harry
Meghan in princ HarryFOTO: AP
Modni kosi, brez katerih si Meghan Markle ne predstavlja jeseni
Preberi še
Modni kosi, brez katerih si Meghan Markle ne predstavlja jeseni
Princ Harry in Meghan Markle
Princ Harry in Meghan MarkleFOTO: Profimedia

Svojih 15 minut slave pa je letos doživela tudi princesa Beatrice, ki se je julija skrivaj poročila s svojim dolgoletnim izbrancem. Za to posebno priložnost je vnukinja kraljice Elizabete izbrala belo obleko, ki jo je pred leti nosila kraljica, in jo z nekaj manjšimi spremembami spremenila v prekrasno vintage poročno obleko. 48 ur po tem, ko je vesela novica prišla v javnost, je povpraševanje po vintage poročnih oblekah naraslo za kar 297 %. 

Britanska kraljica je držala svojo obljubo
Preberi še
Britanska kraljica je držala svojo obljubo
Princ Philip, kraljica Elizabeta II., princesa Beatrice in Edoardo Mapelli Mozzi.
Princ Philip, kraljica Elizabeta II., princesa Beatrice in Edoardo Mapelli Mozzi.FOTO: Profimedia

Na spletni strani pa so razkrili tudi 10 največjih modnih vplivnic preteklega leta, ki so poskrbele za največji porast iskanj na spletu, največji porast prodaje, največ medijskega poročanja in omemb na družbenih omrežjih. Cambriška vojvodinja Kate Middleton je edina članica kraljevega dvora na seznamu, ki mu kraljujejo glasbeniki, kot so Harry Styles, Beyonce in Lizzo. Kate, ki se je lani uvrstila na enajsto mesto, se je tokrat do devetega mesta uspelo povzpeti predvsem po zaslugi njenega brezčasnega stila, ki je navdušil ženske.  Največji modni vpliv pa je imel letos britanski pevec Harry Styles, ki mu sledi legendarna Beyonce, zelo visoko pa se je uvrstil tudi Kim Namjoon iz korejske pop skupine BTS.

Kate Middleton-1
Kate Middleton-1FOTO: Profimedia
Ikonično obleko Kate Middleton razglasili za obleko leta
Preberi še
Ikonično obleko Kate Middleton razglasili za obleko leta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375