Zadovoljna.si
Kate in William pokazala sina - 10

Kraljevo

To je prva uradna fotografija kraljevega para z malim princem!

Z.M.
23. 07. 2013 20.32
15

Britanski dvor je končno dočakal težko pričakovanega prestolonaslednika. Princ William in soproga Catherine sta postala ponosna starša malega fantka, katerega imena dvor še ni razkril, jasno pa je, da bo nosil naziv princ Cambriški. Novorojenega kraljevega otroka je večtisočglava množica pred porodnišnico sprejela s ploskanjem in vzkliki, evforično vzdušje pa bo po poročanju britanskih medijev trajalo še dolgo v noč. Prizori pred bolnišnico Sv. Marije so tako povsem spominjali na leto 1982, ko je princesa Diana povila princa Williama in ga že naslednji dan v spremstvu soproga Charlesa pokazala novinarjem ter množici oboževalcev.

Kate je ravnala enako kot pred 31 leti princesa Diana - že dan po rojstvu je sina predstavila svetu.
Kate je ravnala enako kot pred 31 leti princesa Diana - že dan po rojstvu je sina predstavila svetu.FOTO:
Tabloidi, ki so več ur vedno mrzlično vztrajali pred porodnišnico, so končno dočakali slavni trenutek. Kate je ravnala enako kot je pred 31 leti pokojna Diana, ko se je pred vrati porodnišnice pojavila skupaj z možem Charlesom in dojenčkom Williamom. Svet je tako privč videl mladega princa, ki ga je pred novinarji pestoval tudi novopečeni očka. To so prve fotografije novorojenega princa, ki bo nekoč prevzel britanski prestol.

Kate in William pokazala sina - 10
Kate in William pokazala sina - 10 FOTO: Reuters

Prvič pokazala malega princa!

Očitno se novopečena mamica in malček odlično počutita in sta bila dovolj pri močeh, da sta stopila pred sedmo silo, ki si je nadvse želela spoznati novega člana kraljeve družine. Slavna družina je sedaj že zapustila porodnišnico, po tem ko so skupaj za kratek čas pozirali fotografom. "K sreči je bolj podoben Catherine. Ima vsekakor več las, kot jih imam sam," se je pošalil slavni princ. "Vsi starši dobro vedo, kako se počutiva," pa je bila kratka Kate.

Mnogi jo primerjajo z Diano

Vojvodinjo Cambriško sicer že vse od poroke s princem Williamom primerjajo z njeno pokojno taščo. Catherine je med Britanci priljubljena vsaj tako močno, kot je bila nikoli pozabljena kraljica ljudskih src. Zdaj mnogi ugibajo, ali bo tudi Kate tako goreča in ljubeča mama kot je bila njena tašča, ki se je na vso moč trudila, da je svoja otroka, princa Williama in Harryja vzgojila v zgledna mladeniča. Obenem jima je želela omogočiti karseda običajno otroštvo, za katerega so mnogokrat kraljevi otroci prikrajšani. "Rada bi jo spoznala," je že pred leti dejala Kate, ko je v enem izmed intervjujev spregovorila tudi o pokojni tašči.

Kakorkoli že, Kate čaka zahtevna naloga. Verjamemo pa, da ji bo princ William ves čas stal ob strani in ji pomagal po najboljših močeh.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478