Zadovoljna.si
Extraordinary

Moda

Nova trgovina z odgovornim in okolju prijaznim pristopom

Zadovoljna.si
04. 06. 2018 14.48
0

Ljubljana je bogatejša za trgovino s konceptom Extraordinary, ki je zasnovana na predanosti modnim in trajnostno naravnanim znamkam izdelkov.

Na otvoritvi je direktorica Iris Jeraj Peterca predstavila koncept trgovine, ki želi ljudem ponuditi celostno izkušnjo, kot jo poznajo drugod po svetu - da v eni trgovini lahko kupiš obleko, torbico, rožo, revijo, dodatek za dom in se počudiš udobno in sproščeno. V trgovini so izdelki, ki izbirajo surovine in procese tako, da čim manj obremenjujejo okolje. “Živimo v eni najbolj okoljsko raznovrstnih in nedotaknjenih dežel na svetu in naša odgovornost je, da jo tako zapustimo tudi našim zanamcem,” je poudarila Iris.

V trgovini boste našli kulten model jeansa pedal pusher, lastno blagovno znamko, ki je najbolj znana po ženskih srajcah in srajčnih oblekah, in keramične izdelke s podpisom umetnice Silvije Jerman Geelen. Trgovina se lahko pohvali tudi z umetniško noto, saj ima mini galerijo, kjer nekaj mesecev na leto gostijo umetnika s prodajno razstavo. Trenutno se z modno ilustracijo predstavlja umetnica Meta Wraber, katere akvareli so bili objavljeni na naslovnici ruskega Harper’s Bazaarja, ustvarja pa tudi za modno hišo Chloe.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 324