Zadovoljna.si
Podelitev zlatih globusov-3

Moda

Podelitev zlatih globusov ni minila povsem brez glamurja

J.V., STA
01. 03. 2021 10.25
0

Podelitev zlatih globusov je tokrat potekala v živo iz New Yorka in Hollywooda, vodili pa sta jo komičarki Amy Poehler in Tina Fey. Na odrih so bili le podeljevalci nagrad skupaj z voditeljicama, prejemniki pa so se nagrad veselili kar doma.

Letošnja že 78. podelitev zlatih globusov je morda res potekala drugače kot prejšnja leta, kar pa ne pomeni, da smo bili povsem prikrajšani za glamur na rdeči preprogi. Za tega so letos poskrbeli podeljevalci prestižnih nagrad, med katerimi so bili Salma Hayek, zakonca Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones, igralka Margot Robbie, Laura Dern, Justin Theroux, Gal Gadot, Renee Zellweger, Jamie Lee Curtis in mnogi drugi. 

Po rdeči preprogi sta se seveda sprehodili tudi letošnji gostiteljici, Tina Fey in Amy Poehler, medtem ko so nominiranci podelitev spremljali z domačega kavča. 

Zlati globusi: 10 najboljših stajlingov z rdeče preproge
Preberi še
Zlati globusi: 10 najboljših stajlingov z rdeče preproge

Nagrado za najboljši dramski film je na 78. podelitvi zlatih globusov Združenja tujih dopisnikov Hollywooda osvojil film kitajske režiserke Nomadland, Chloe Zhao pa je osvojila tudi nagrado za režijo. Drugi film o Boratu je dobil zlati globus za glasbeni film ali komedijo, v televizijskih kategorijah pa je kraljevala Krona. Sacha Baron Cohen je poleg nagrade za najboljši glasbeni film ali komedijo Borat Subsequent Moviefilm dobil zlati globus še za najboljšo moško vlogo v tej kategoriji, s tem je ponovil uspeh iz leta 2006 za prvi film o komičnem kazahstanskem novinarju Boratu, ki odkriva ZDA.

Za najboljšo televizijsko glasbeno ali komično serijo je bila razglašena kanadska Schitt's Creek, zlati globus pa je dobila tudi glavna igralka serije Catherine O'Hara.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493