Zadovoljna.si
Poročna obleka

Moda

To so najlepše poročne obleke za leto 2024

N. Č.
13. 04. 2024 05.00
0

Če je leto 2024 leto, ko boste izrekle svoj 'usodni da', ste verjetno že začele iskati poročno obleko, ki bo zaznamovala ta najpomembnejši dan v vašem življenju. V kolikor je še niste našle, v nadaljevanju razkrivamo nekaj trendov, ki vam lahko pri iskanju obleke pridejo še kako prav.

Čeprav je najpomembnejše izbrati takšno, za katero se zdi, kot da je bila ustvarjena prav za vas, ni nikoli slaba ideja, da preverite še najnovejše modne trende in potem izberete tisto, ki je popolna kombinacija vašega stila in najnovejših trendov.

Poročne obleke in trendi za leto 2024
Preberi še
Poročne obleke in trendi za leto 2024

Poročne obleke in trendi 2024

Mini obleke

Potem ko se je Kourtney Kardashian poročila s Travisom Bakerjem v poročni obleki mini kroja, je postalo jasno, da govorimo o novem hit modelu. Gre sicer za model, ki je primeren za civilno poroko, pri cerkvenih porokah pa so še vedno v ospredju daljši modeli. 

Vse bolj priljubljene so kratke poročne obleke.
Vse bolj priljubljene so kratke poročne obleke.FOTO: Profimedia

Poudarek bo na modnih dodatkih

Povečalo se je tudi povpraševanje po poročnih modnih dodatkih, še posebej tistih za lase. Priljubljene so pentlje, naglavni trakovi, rokavice in tančice, dekleta pa se odločajo tudi za snemljive rokave in rutke za okoli vratu. Snemljivi rokavi še posebej izstopajo, saj povzdignejo tudi najpreprostejšo poročno obleko in vam dajo možnost, da popolnoma spremenite svoj videz za zabavo po obredu.

Vse bolj priljubljeni so modni dodatki in okraski za na glavo oz. za v lase.
Vse bolj priljubljeni so modni dodatki in okraski za na glavo oz. za v lase. FOTO: Profimedia

Kombinacija različnih materialov

Mešanje tekstur je vedno dober način, da povzdignete svoj videz in ga naredite učinkovitejšega. Tudi letos bo v ospredju kombiniranje različnih tekstur blaga, kot materiala pa bosta še posebej izstopala šifon in svila.

Najlepše poročne frizure za leto 2024
Preberi še
Najlepše poročne frizure za leto 2024

Globok izrez na hrbtu

Globok izrez na hrbtu je neustavljivo ženstven, a številne neveste so prepričane, da nimajo dovolj vitke linije za ta zahtevni kroj. Čeprav si jih nekatere niti ne upajo pomeriti, mnogim zares odlično pristajajo. 

Globoki izrezi na hrbtu so izredno priljubljeni.
Globoki izrezi na hrbtu so izredno priljubljeni. FOTO: Profimedia

Zgornji del v obliki steznika

Steznik da obleki strukturo, še posebej dobro pa izpade, če je spodnji del nato širši (npr. v obliki torte). Odlično izpade tudi v kombinaciji z dolgo vlečko.

Allure 2024 - poroke
Allure 2024 - porokeFOTO: Profimedia

Dve obleki v eni

Neveste se vse pogosteje rade odločajo tudi za vpadljive elemente kot so veliki rokavi, dolga tančica ali pa maksi ogrinjala, omenjene elemente pa nato odstranijo in se pred gosti pojavijo v povsem novi podobi. 

Yolima Morales - teden mode
Yolima Morales - teden modeFOTO: Profimedia
Mailing

Poroke

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: tportal.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399